"Ik was in shock toen ik ontdekte dat mijn stiefvader mijn grootste fan op OnlyFans was" Stories
"Ik was in shock toen ik ontdekte dat mijn stiefvader mijn grootste fan op OnlyFans was"
Stories

"Ik was in shock toen ik ontdekte dat mijn stiefvader mijn grootste fan op OnlyFans was"

Een OnlyFans-model heeft onthuld hoe ze ‘het huwelijk van haar moeder ruïneerde’ nadat ze ontdekte dat haar stiefvader haar nummer één abonnee was. Talia Maddison zegt dat haar moeders partner zelfs om ‘aangepaste inhoud’ van haar had gevraagd. Ze nam een TikTok-video op om haar volgers te vertellen wat er was gebeurd.

Talia zei: "Ik heb het huwelijk van mijn moeder verpest, ik was nooit van plan om dit verhaal op TikTok te vertellen, maar hier zijn we dan. Dus, toen ik begon met mijn website had ik een klant die echt mijn nummer één klant was. Hij kocht elk ding dat ik hem vroeg, en hij was vrijwel een volger sinds het begin. We hadden elke dag online een gesprek en hij vroeg zelfs om aangepaste content, zeer specifieke dingen. Had ook een zeer specifieke gebruikersnaam op de website."

"Hij keek twee maanden hoe ik seks had"

Binnen twee maanden had de fan - die ook een TikTok-account had met dezelfde gebruikersnaam - ongeveer 1.250 euro uitgegeven. Toen Talia op een dag op TikTok zat, merkte ze dat de man in haar telefooncontacten stond. Ze vervolgde: "Ik werd helemaal gek toen ik probeerde uit te zoeken wie deze persoon was in mijn contacten. Ik beperkte het tot zes mensen, en een van hen was mijn stiefvader. Ik ging op mijn gevoel af en stuurde een bericht en zei: 'Ik weet wie dit is'. Binnen twee minuten kreeg ik een sms van mijn stiefvader die zei, 'Hey Tay, kunnen we praten?'"

Maar Talia zegt dat haar stiefvader volledig ontkende toen ze hem confronteerde met het inschrijven op haar account. Nochtans was de zaak zo klaar als een klontje. Het had allemaal wel gevolgen voor de arme man, want toen de moeder van Talia ontdekte wat er was gebeurd, schopte ze hem eruit. Talia zei: "Maar ja, als je het over familietrauma's wilt hebben, mijn stiefvader keek twee maanden lang toe hoe ik seks had met mijn partner." Haar video op TikTok is duizenden keren bekeken en de kijkers waren stomverbaasd over de onthulling.

"Zoek hulp!"

Een persoon merkte op: "Oh, dat is zo erg!" Een ander schreef: "Ik stelde me oorbellen en kettingen voor en dacht: 'Dat is lief, hij steunt je zaak'." Een derde zei: "Dit is zo emotioneel schadelijk voor je! Zorg ervoor dat je iemand zoekt om mee te praten." Veel van haar volgers stelden haar gerust dat zij het huwelijk van haar moeder niet heeft verpest, maar dat haar stiefvader dat deed. Iemand zei: "Je wist niet dat hij het was, hij wist wel dat jij het was.” En een ander merkte op: "Je stiefvader maakte het huwelijk kapot. Het spijt me zo dat je dit is overkomen."

Gezellig familiesfeertje daar! Wat er ook van zij, hieronder nog wat leuke kiekjes van Talia…

13 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties