"Ik weet al 2 jaar dat mijn vrouw op een ander gaat. Maar er is een bijzondere reden waarom ik haar niet verlaat" Stories
"Ik weet al 2 jaar dat mijn vrouw op een ander gaat. Maar er is een bijzondere reden waarom ik haar niet verlaat"
Stories

"Ik weet al 2 jaar dat mijn vrouw op een ander gaat. Maar er is een bijzondere reden waarom ik haar niet verlaat"

Het is niet fijn om te weten dat je bedrogen bent, maar helaas gebeurt het soms. Veel mensen zouden het uitmaken met hun partner als ze erachter komen dat die vreemdgaat, toch? Maar een man legde uit waarom hij zijn huwelijk niet beëindigt.

Op een Reddit-forum onthulde de anonieme man dat zijn vrouw – met wie hij negen jaar getrouwd is – hem bedriegt. Hij ontdekte de verwoestende waarheid na het inhuren van een privédetective. Hij schreef: "Mijn idee van wraak is misschien 'vreemd', maar weet je wat? Het kan me niets schelen." De man onthulde dat zijn vrouw iets had met haar collega. Hij vervolgde: "Ik huurde na twee weken een privédetective in en kreeg het bewijs dat ik nodig had. Dus ik weet wat je denkt. Waarom niet scheiden?”

Bijzonder huwelijkscontract

"Het antwoord is heel simpel: we hebben een huwelijkscontract en volgens dat contract moeten we voor de 10 jaar alles delen, maar daarna behouden we beiden de bezittingen die we voor het huwelijk hadden. Dus ik wacht gewoon, haha. Ik heb veel meer bezittingen dan zij, dus zoals ik al zei, ik wacht gewoon op het juiste moment." De man zei nog dat hij al twee jaar van de affaire weet. Hij nam onmiddellijk contact op met een advocaat, maar kreeg het advies om te wachten. Nadat hij ontdekte dat zijn vrouw vreemdging, gooide hij zijn leven om en schreef zich bijvoorbeeld in bij een fitness. Ook kreeg hij promotie op zijn werk.

"Kijken mag, maar aankomen niet..."

“Ik heb alles tot in de kleinste details gepland voor onze scheiding, zodat er geen verrassingen zouden zijn," onthulde hij. "Maar wat betreft mijn wraak, die is heel simpel… Het is meer iets psychologisch en het werkt eigenlijk heel goed. Mijn vrouw en ik hebben al twee jaar geen seks gehad, dus mijn leuze is 'kijken maar niet aanraken'. Ze ziet mijn perfecte lichaam elke dag, maar elke keer dat ze iets probeert te initiëren, wimpel ik het bot af en ik geniet van de blik in haar illusieve ogen."

Nu wacht de man nog twee maanden om haar de scheidingspapieren te overhandigen op hun 10e trouwdag. Sinds de post gedeeld werd, kreeg deze honderden upvotes enreacties. Eén reactie luidde: "Jullie klinken allebei onuitstaanbaar." Terwijl een ander toevoegde: "Het klinkt alsof jullie allebei een donkere kant hebben." En een derde postte: "Geef ons een update wanneer je haar de scheidingspapieren overhandigt." Ondertussen noemden andere Reddit-gebruikers de post ‘nep’ omdat ze nog nooit van zulk een huwelijkscontract hebben gehoord.

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties