Laurie legt uit waarom ze het bed deelde met 200 mannen: "Gewoon omdat ze het vroegen via Instagram" Stories
Laurie legt uit waarom ze het bed deelde met 200 mannen: "Gewoon omdat ze het vroegen via Instagram"
Stories

Laurie legt uit waarom ze het bed deelde met 200 mannen: "Gewoon omdat ze het vroegen via Instagram"

De Britse Laurie Jade Woodruff (31) noemt zichzelf een voormalige seksverslaafde. In een interview met Daily Star onthulde ze meer over haar leven en hoe een seksverslaving ervoor zorgde dat bijna elke man die het vroeg wel eens een onenightstand met haar kon beleven.

Het was bij haar geen Tinder of één van de vele andere populaire datingsites waardoor ze mannen leerde kennen, maar gewoon simpelweg via Instagram. Zo kreeg ze zoals veel andere dames vaak een privé-berichtje van onbekende mannen, maar in tegenstelling tot de meeste vrouwen negeerde Laurie ze niet, maar vroeg ze gewoon of ze zin hadden in seks.

"Het was gemakkelijk door de sociale media"

"Ik had voor de eerste keer seks op zeer, maar dan ook zeer jonge leeftijd en sindsdien was ik toch wel verslaafd aan slapen met mannen. In mijn ergste periode was ik echt geobsedeerd met de spanning van seks met onbekende heren. Het is vooral door sociale media dat het ontzettend gemakkelijk was," vertelt Laura. "Ik ging niet naar een café of ik deed ook niet de moeite om dating apps te gebruiken.

"Ik kreeg via de sociale media veel berichten van hitsige mannen"

"Instagram was voor mij het perfecte middel om volledig gratis snel een vent te zoeken die seks met mij wou. Ik kreeg heel veel berichten van wildvreemde mannen die zichzelf aanboden. Ik ging er dan heel vaak op in als ik zin had of ik stuurde gewoon zelf. Instagram was voor mij een speeltuin vol met verleiding. Soms was dat geweldig en spannend. Het gebeurde echter ook dat mannen die ik ontmoette in het begin heel vriendelijk waren, maar toen we daadwerkelijk seks hadden dat ze helemaal veranderde. Ik heb tussen mijn 20 en 30 seks gehad met bijna 200 mannen."

"Ik ben nu monogaam en heel gelukkig"

Na wat mindere ontmoetingen besefte Laura dat haar seksverslaving niet meer gezond was en besloot ze hulp te zoeken voor haar. Zo volgde ze zelfs speciaal een programma om haar seksdrive meer onder controle te krijgen. Laurie schreef zoals ook heel wat andere seksverslaafden een boek over haar avonturen. Ondertussen zit de 32-jarige Britse al enige tijd in een vaste relatie en is ze volledig monogaam. Ze heeft haar leven gebeterd, zegt ze, en is naar eigen zeggen nu ontzettend gelukkig.

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Facebook Laurie Jade Woodruff)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties