Leeftijd is maar een getal: Devon (27) is stapelverliefd op de 74-jarige Kathy Stories
Leeftijd is maar een getal: Devon (27) is stapelverliefd op de 74-jarige Kathy
Stories

Leeftijd is maar een getal: Devon (27) is stapelverliefd op de 74-jarige Kathy

In de hedendaagse wereld is leeftijd natuurlijk slechts een getal en kent ware liefde geen grenzen. Maak kennis met de 27-jarige Devon Aubrey, die zijn hart heeft verloren aan de 74-jarige Kathy Jenkins. Dit ongebruikelijke koppel trotseert alle hatersen laat zien dat echte liefde niet kan worden beperkt door leeftijd.

Devon, werknemer bij Walmart, vond zijn zielsverwant in Kathy, een gepensioneerde serveerster, in de grenzeloze wereld van het internet. Hun digitale vonk groeide uit tot een vlam die niet gedoofd kan worden door het oordeel van de samenleving of de sceptische blikken van anderen. Hun woorden, niet de onze.

Wat zegt de familie?

Toen hun paden elkaar kruisten na maanden van correspondentie, wist Devon dat Kathy de vrouw was die zijn leven zou veranderen. Ondanks zijn zorgen over haar reactie op het leeftijdsverschil, werd hij met open armen ontvangen, en de rest is geschiedenis. Hoewel Devons moeder aanvankelijk dacht dat het een grap was, hebben Kathy's kinderen de nieuwe partner van hun moeder met open armen ontvangen, met uitzondering van een dochter die aanvankelijk wat reserves had.

Wederzijds respect

“We geloven sterk dat liefde niet kan worden gemeten in materiële rijkdom, maar in momenten van puur geluk. Ondanks externe aannames is onze relatie gebouwd op wederzijds respect, begrip en de bereidheid om van elkaar te leren,” zegt het koppel. “Liefde komt in vele vormen, onze moed om tegen maatschappelijke verwachtingen in te gaan, biedt een glimp van een wereld waarin liefde niet wordt beperkt door leeftijd of wat anderen als 'normaal' beschouwen. Als het op liefde aankomt, is de enige mening die telt die van je hart,” besluiten ze.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties