Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!" Stories
Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!"
Stories

Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!"

Leila Griffin (28) is getrouwd met de 53-jarige miljonair Bruce, nadat de twee elkaar online leerden kennen. Sommige mensen denken dat Bruce de opa is van Leila, maar die slaat terug door te zeggen dat hij ‘een hengst in bed is’. Wat internettrollen zeggen en schrijven, interesseert haar niet. Leila zegt over Bruce: "Hij is de beste minnaar die ik ooit heb gehad. Als we seks hebben en ik zou een blinddoek om hebben, zou ik zeggen dat hij 21 was en geen 53."

“Bruce en ik zijn heel open en eerlijk tegen elkaar”, gaat ze verder. “Hij zit er financieel warmpjes in en daar hou ik van. Ik zie er aantrekkelijk uit en daar houdt hij van. Het gaat om de aantrekkingskracht, wat je zoekt en welke vakjes je aanvinkt. Wij vinkten elkaars vakje aan.” In het begin van hun relatie reed de ‘fashionista’ naar Bruce in een versleten tien jaar oude Ford Fiesta. De reis naar Vero Beach, Florida, duurde drie uur en ze vreesde dat haar auto het niet aankon.

Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!"

Van een Subaru naar een Audi SQ8

Wat later kocht Bruce een Subaru voor haar en twee maanden later stond er een Audi SQ8 van 90.000 euro voor de deur. Momenteel bezit Leila verschillende luxeauto's, waaronder een McLaren, en ze woont in een herenhuis van 1 miljoen euro. Ze zegt: "Uitgaan met oudere mannen is beter omdat ze hun zaakjes voor elkaar hebben. Ze weten wat ze willen in het leven en hoe ze een vrouw moeten behandelen. Hij opent nog steeds mijn autodeur en trekt een stoel vanonder tafel voor me in een restaurant.”

Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!"

"Hij is financieel zeker en voor mij was dat heel belangrijk. Als ik aan iemand gebonden ben, wil ik verzorgd worden”, gaat ze verder. "Ik wil me geen zorgen maken over geld, ik wil verwend worden. Als mensen vragen 'wat doe je voor de kost? Dan zeg ik 'ik doe mijn man'. Ik ontspoor soms een beetje en ik heb iemand nodig met geduld en een kalm karakter die als mijn anker kan dienen en me in toom kan houden en als mentor kan dienen. Bruce kan dat!”

Reactie van mannen tussen de 20 en 30 jaar

Het stel heeft meer dan 30.000 Instagram-volgers en velen zijn geïntrigeerd door hun huwelijk. Helaas zijn sommige van de opmerkingen die ze krijgen heel negatief. Leila zegt: "Mensen noemen me een 'gold digger' en zeggen 'hij is je sugar daddy' en 'je bent gewoon bij hem voor zijn geld'. Maar mensen zeggen niet dat hij 'alleen bij mij is voor mijn uiterlijk'. Waarom is het zo eenzijdig? Het is grappig omdat de reacties altijd komen van mannen van 20 en 30 jaar die blut zijn en Bruce willen zijn. Het is nooit van vrouwen of andere oudere gevestigde mannen.”

Leila is getrouwd met de 25 jaar oudere miljonair Bruce: "Hij is een hengst in bed!"

Mensen verwijzen vaak naar Bruce alsof hij de vader of opa van Leila is, maar dat kan haar niet schelen. Ze laat zich door die negativiteit niet beïnvloeden. Ze zegt: "Je wordt er zo immuun voor, dat ik er nu om moet lachen. Er zal altijd commentaar zijn, want iemand vindt altijd wel iets om over te zeuren. Het belangrijkste is dat wij twee elkaar graag zien.” Mooie woorden om mee af te sluiten!

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties