Man met 3 (werkende) vrouwen legt uit waarom hij geen behoefte heeft aan een job: "Ik leef als een koning!" Stories
Man met 3 (werkende) vrouwen legt uit waarom hij geen behoefte heeft aan een job: "Ik leef als een koning!"
Stories

Man met 3 (werkende) vrouwen legt uit waarom hij geen behoefte heeft aan een job: "Ik leef als een koning!"

Een zelfbenoemde 'trofee-echtgenoot' die gelukkig leeft met zijn drie vrouwen, en die we in het verleden al eens aan jullie hebben voorgesteld, heeft nu uitgelegd waarom hij geen behoefte voelt om te werken. Veel mensen zijn bereid om de dingen in hun relaties 50/50 te verdelen, maar aangezien hij al in zijn relatie in de minderheid is met 3-1, heeft echtgenoot Nick Davis een ietwat andere benadering.

Nick, die de aandacht trok na zijn verschijning in het TLC-programma Seeking Sister Wife, begon zijn gezin uit te breiden nadat zijn eerste vrouw, April, voorstelde om nog een vrouw in hun relatie te introduceren. Nick stemde toe en het paar verwelkomde Jennifer in de relatie - maar waarom stoppen bij twee vrouwen? In 2022 introduceerden de geliefden Danielle in hun gezin, en sindsdien hebben ze een kind, Vera, verwelkomd. Nick is ook vader van een tiener uit een eerdere relatie.

Man met 3 (werkende) vrouwen legt uit waarom hij geen behoefte heeft aan een job: "Ik leef als een koning!"

'Koning op een schaakbord'

Het grote gezin betekent dat er veel mensen zijn om te ondersteunen, maar terwijl April, Jennifer en Danielle allemaal werkende professionals zijn, heeft Nick ervoor gekozen om thuis te blijven. De vader vergeleek zijn rol in het gezin met een koning op een schaakbord en zei dat hij geen baan heeft omdat 'de koning niet veel beweegt', terwijl de 'koninginnen' al het vermogen hebben. De vrouwen hebben gezegd dat ze 'het liever zo hebben', en merken op dat ze 'meer dan genoeg' geld verdienen om Nick thuis te laten blijven.

"Nick is veel om alleen te hanteren..."

Hoewel een polyamoureuze relatie niet voor iedereen is, heeft April gezegd blij te zijn met de andere vrouwen om haar heen. Tijdens Seeking Sister Wife zei ze: "Nick is veel om te hanteren. Laten we het gewoon zo zeggen... op veel manieren. Nick is op veel manieren veel om te hanteren, vooral op persoonlijk vlak. Het is fijn om helpende handen te hebben." Als je nieuwsgierig bent naar hoe precies de relatie werkt, legde de familie uit dat de vrouwen alleen seksuele relaties hebben met Nick, niet met elkaar.

Man met 3 (werkende) vrouwen legt uit waarom hij geen behoefte heeft aan een job: "Ik leef als een koning!"

"Ik leef in een droom"

Ze slapen allemaal in hetzelfde bed, waarbij de vrouwen 'Nick als een sandwich omringen terwijl hij 's nachts slaapt', maar ze hebben afzonderlijke delen van hun huis waar ze elk intiem kunnen zijn met hun gedeelde echtgenoot. Toen Nick en Danielle in 2022 in het huwelijk traden, zei hij dat het hebben van drie vrouwen 'voelt als het beleven van een droom die uitkomt'. “Het hebben van drie vrouwen, wetende dat we allemaal onze verbintenis hebben verstevigd en samengebracht zoals we hebben, is gewoon ongelooflijk. Ik heb gewoon het gevoel dat ik een droom leef die uitkomt," zei hij.

(Bron: Unilad - Afbeeldingen: TLC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties