Man vergeet vrouw na toiletbezoek tijdens autorit, zij moet 20 km stappen om hem te vinden Stories
Man vergeet vrouw na toiletbezoek tijdens autorit, zij moet 20 km stappen om hem te vinden
Stories

Man vergeet vrouw na toiletbezoek tijdens autorit, zij moet 20 km stappen om hem te vinden

Een man in Thailand heeft zich in de nesten gewerkt bij zijn vrouw nadat hij haar ‘per ongeluk’ in de steek had gelaten tijdens een road trip op kerstdag. Volgens de Thaise nieuwssite Matichon reden Boontom Chaimoon (55) en zijn vrouw, Amnuay Chaimoon (49) de hele nacht door om wat tijd door te brengen in haar geboorteplaats in de provincie Maha Sarakham. Alles was rooskleurig tot ongeveer 3 uur 's nachts, toen Amnuay een plaspauze inlaste…

Ze dook de jungle in om te plassen, maar toen ze klaar was, zag Amnuay tot haar verbijstering dat de auto verdwenen was. Daar stond ze dan, midden in de nacht en moederziel alleen! Zonder geld of telefoon, die ze in de auto had gelaten, had de 49-jarige vrouw geen andere keuze dan te voet de tocht terug naar de bewoonde wereld aan te vatten.

20 kilometer gestapt

De arme vrouw liep 20 kilometer voordat ze uiteindelijk rond 5 uur 's ochtends het district Kabin Buri bereikte. De plaatselijke politie probeerde haar te helpen contact op te nemen met haar ‘vergeetachtige’ echtgenoot, maar dat bleek - tot overmaat van ramp - vrijwel onmogelijk. Ze kon zich zijn mobiele nummer niet herinneren, dus belde de politie haar telefoon... minstens 20 keer. Maar de man van Amnuay nam niet op.

Op de achterbank

Uiteindelijk kon de politie de man bereiken rond 8 uur ’s ochtends. Hij bevond zich toen al 160 kilometer verderop. Blijkbaar dacht hij dat zijn vrouw de hele tijd op de achterbank had geslapen. Hij keerde zo snel mogelijk terug met - naar wij aannemen - zijn staart goed tussen de benen. Thaise media melden dat hij zich uitgebreid verontschuldigde bij zijn vrouw en dat zij zonder ruzie weer in de auto stapte. Straf verhaal!

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties