"Mijn droom? Een Barbie-s.ekspop worden! Ik ben er bijna, nu enkel nog 300 cc extra in mijn voorgevel" Stories
"Mijn droom? Een Barbie-s.ekspop worden! Ik ben er bijna, nu enkel nog 300 cc extra in mijn voorgevel"
Stories

"Mijn droom? Een Barbie-s.ekspop worden! Ik ben er bijna, nu enkel nog 300 cc extra in mijn voorgevel"

Alicia Amira heeft een grote aanhang opgebouwd dankzij haar extreme plastische chirurgie - en ze is niet van plan het rustiger aan te doen. De blondine komt oorspronkelijk uit Zweden, maar verhuisde naar het Verenigd Koninkrijk om haar dromen over lichaamsverandering na te jagen. Nu noemt ze zichzelf een bimbo - en haar seksualiteit is daar een belangrijk onderdeel van. Ze vertelde aan Daily Star: "Hyper-seksueel zijn is net zo'n belangrijk onderdeel van Bimbo zijn als plastische chirurgie.”

"Zonder dat zou je gewoon een normale vrouw zijn die zich graag in het roze kleedt. Dat is wat bimbo's van gewone vrouwen onderscheidt,” ging ze verder. "Bimbo's zijn hyper-seksuele plastic poppen, want hoe kunnen we seksobjecten zijn zonder zelf seksueel te zijn? Vrouwelijke seksualiteit is extreem krachtig; het is echt een kunst om er eigenaar van te worden en het in je voordeel te gebruiken. Dat is de bimbo-manier."

Op naar 2000 cc

Vorig jaar alleen al had ze twee borstvergrotingen waardoor haar borsten 1700 cc groot werden en een neuscorrectie voor een ‘Barbie-neus’. Sindsdien heeft ze meerdere ingrepen ondergaan, zoals PDO draadlift, botox, wenkbrauwlift, lipfillers, laserlipo, EMS bodysculpting en tatoeageverwijdering met laser. Je zou denken dat ze klaar is, maar dat is absoluut niet waar, want volgende maand laat ze haar borsten vergroten. Ze hoopt op 2000 cc.

"Ik kan mijn borsten opvullen wanneer ik wil"

"Ik heb op maat gemaakte borstimplantaten; het zijn zoute expanders, dus ik kan mijn borsten zo nu en dan opvullen om mijn borstomvang te vergroten zonder dat ik een operatie hoef te ondergaan," deelde ze. "Plastisch is echt fantastisch. Daarna heb ik plannen voor nog veel meer operaties, maar die kan ik nog niet verklappen; je moet me komen volgen om op de hoogte te blijven van mijn bimbo-leven. Ik zal nooit stoppen met plastische chirurgie. Ik evolueer voortdurend en naarmate ik ouder word, zal ik alleen maar plastischer worden.”

"Het is helemaal niet gevaarlijk"

"Ik hou van plastische chirurgie en ik hou ervan om te evolueren naar de perfecte plastische Bimbo-versie van mezelf,” vertelde Alicia. Hoewel sommige mensen hun bezorgdheid hebben geuit over de veiligheid van de extreme inspanningen die Alicia bereid is te doen, is zij het daar niet mee eens. De influencer vertelde dat ze uitgebreid onderzoek heeft gedaan om er zeker van te zijn dat ze het veilig doet. Ze verwerpt ook alle beweringen dat ze verslaafd zou zijn of een psychische aandoening zou hebben. "Als mensen denken dat het gevaarlijk is wat ik doe, dan is dat omdat ze onwetend en ongeïnformeerd zijn,” zei ze

"Ik zie er graag uit als een plastic sekspop"

“Ik zag er niet van de ene op de andere dag zo uit; het was 10 jaar lang langzame vooruitgang," zei ze,” ging ze verder. "Mijn lippen en borsten zijn bijvoorbeeld alleen zo groot geworden omdat ik over een lange periode klein volume heb toegevoegd, wat volkomen veilig is. Mensen zeggen de meest nare dingen en zijn er snel bij om mij te diagnosticeren met allerlei psychische aandoeningen, maar dat komt door hun bekrompen wereldbeeld. Ik heb geen psychische aandoeningen en ik heb er ook nooit een gehad. Ik ben gezond en zie er gewoon graag uit als een plastic sekspop!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties