"Mijn lief en ik zijn verslaafd aan vreemdgaan. Ik deed het met haar bazin, zij nam wraak door een trio met mijn collega's" Stories
"Mijn lief en ik zijn verslaafd aan vreemdgaan. Ik deed het met haar bazin, zij nam wraak door een trio met mijn collega's"
Stories

"Mijn lief en ik zijn verslaafd aan vreemdgaan. Ik deed het met haar bazin, zij nam wraak door een trio met mijn collega's"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man wiens vriendin vreemdging en hij ging daar op een bijzondere manier mee om...

“Mijn vriendin en ik kunnen niet stoppen met het hebben van seks met anderen - en het verscheurt ons,” begint de man. “We zijn koppig en competitieve individuen. Toen ik ontdekte dat ze met mijn vriend had geslapen, deed ik het met haar baas. Ze reageerde door een trio te hebben met twee van mijn collega's terwijl ik naar Ibiza vloog voor een wild weekend. Het afgelopen jaar heb ik met meer dan een dozijn andere vrouwen geslapen - sommigen bekend bij mij en sommigen vreemden - en zij heeft ongeveer hetzelfde aantal mannen gehad.”

"Onze vrienden en familie vinden ons gedrag belachelijk"

“Onze vrienden en familie zeggen dat dit belachelijk is. Ze smeken ons om een wapenstilstand, maar geen van beiden is bereid toe te geven. Waarom zou ik me goed moeten gedragen als zij hiermee is begonnen? Natuurlijk beweert zij dat alles mijn schuld is. Als ik een beter lief was geweest, zou ze niet de behoefte hebben gehad om in de eerste plaats vreemd te gaan. Als ik haar genoeg liefde en genegenheid had getoond, zou ze mijn maat niet eens een tweede keer hebben aangekeken.”

“Ik geef als eerste toe dat we in de problemen zitten. Ik hou van haar en wil dat dit eindigt, maar zie niet in hoe dat kan terwijl we nog steeds met elkaar overhoop liggen. Het andere probleem is dat we verslaafd zijn geraakt aan de verzoeningsseks. Elke keer als ik zeg dat ik het meen andere vrouw deed of zij opschept over een kerel die ze heeft opgepikt om me te tergen, hebben we daarna ongeziene rauwe seks. We worstelen, ze noemt me bij naam, ze drukt me op bed en we schreeuwen hoeveel we een hekel aan elkaar hebben.”

"De tv van de buurman viel van de muur!"

“Maar dan verandert de felle energie in hete, gepassioneerde lust en scheuren we elkaar aan flarden. Op een nacht gingen ze zo tekeer dat de tv van de buurman van de muur viel. Hij was woedend, maar we lachten tot we huilden. Wat is er met ons aan de hand!?” Zoals altijd had ‘good old’ Jane wel wat te zeggen. “Heeft iemand ooit gezegd dat jullie gewoon slecht elkaar zijn? Van vreemdgaan en wraakseks tot hysterie en drama, jullie klinken als een stel onvolwassen idioten. Het is overduidelijk dat jullie beide houden van de aandacht en de beruchtheid die jullie gekke gedrag met zich meebrengt.”

"Ik wed dat jullie ervan genieten"

“Ik wed dat jullie ervan genieten om jullie vrienden en familie te choqueren en je voor te stellen dat iedereen over jullie roddelt. Maar wat dan met waardigheid, zelfrespect, veilige seks en vertrouwen? Jullie kunnen dit niveau van energie en woede niet eeuwig volhouden. Dit is geen liefdesaffaire - het is een wraakgevecht. Ik ben er zeker van dat wraakseks zoet smaakte toen je vriendin je voor het eerst bedroog. Je ‘betaalde’ haar terug door met haar baas te slapen. Dat had het einde ervan moeten zijn, maar in plaats daarvan ga je door met goedkope punten scoren. De zaken zijn nu beschamend en laag.”

“Mijn zorg is dat er al te veel schade is aangericht. Hoe kunnen jullie nog met opgeheven hoofd over straat? Praat met haar en beslis hoe verder te gaan - met of zonder elkaar. Kunnen jullie echt terugkomen van het vrijen met zoveel minnaars? Wat blijft er over van jullie relatie als alle redelijkheid verdwenen is?”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties