"Mijn man had een affaire met mijn moeder. De manier waarop ik het ontdekte, is te gek voor woorden!" Stories
"Mijn man had een affaire met mijn moeder. De manier waarop ik het ontdekte, is te gek voor woorden!"
Stories

"Mijn man had een affaire met mijn moeder. De manier waarop ik het ontdekte, is te gek voor woorden!"

Iedereen hoopt dat hun ouders en partner goed met elkaar kunnen opschieten. Maar wat als je ouders en je partner het wel héél goed met elkaar kunnen vinden? Zo goed dat één van je ouders een affaire heeft met je partner... Iedereen gruwt al bij de gedachte. Helaas is deze nachtmerrie werkelijkheid geworden voor een vrouw, Kat.

Ze deelde haar verhaal op TikTok (de video werd ondertussen wel weer verwijderd), waar ze vertelde dat haar moeder en haar man vier maanden lang een relatie hadden, en haar moeder zelfs een tatoeage van haar man liet zetten. Kat kwam er per ongeluk achter toen ze de tatoeage van haar moeder zag. De vader van Kat had een bubbelbad gekocht, en daarvoor heb je (natuurlijk) zwemkleding nodig. Kat ging samen met haar man, zus, moeder en haar twee dochters op zoek naar de perfecte zwemkleding.

"Ik vroeg haar waarom ze de tattoo verborgen hield"

Kat legde uit dat haar moeder samen met haar zus kleding aan het passen was. Tijdens het passen vroeg ze Kat om advies over de zwemkleding, en toen zag ze iets bij de ribben van haar moeder. Het leek wel op een nieuwe tatoeage. Toen ze haar moeder vroeg wat voor tatoeage ze had laten zetten, probeerde ze het te verbergen. Vreemd. De zus van Kat vroeg ook aan hun moeder waarom ze het niet liet zien. Opnieuw ontkende de moeder dat ze een tatoeage had. "Waarom verberg je het? Waarom lieg je erover?", vroeg Kat aan haar moeder.

Meerdere affaires

Maar ze reageerde heel vaag en Kat kon het niet loslaten, dus ging ze naar haar man om te vertellen wat er was gebeurd. Toen ze het vertelde, reageerde hij niet eens verbaasd en vertelde hij haar dat hij van de tatoeage wist. Kat kreeg een vreemd gevoel bij de situatie en voelde dat er iets goed mis was. Kat wist dat haar moeder al meerdere affaires had gehad achter de rug van haar vader om. Ze dacht eigenlijk dat het gewoon een tatoeage was van haar moeders nieuwe partner. Pas een paar weken later kwam Kat achter de affaire van haar moeder en haar partner. Haar man gaf de affaire toe, maar Kat wilde ook weten of de tatoeage van haar moeder voor hem was.

"Dit is gestoord!"

Toen ze het aan hem vroeg, bevestigde hij het. Aan het einde van de TikTok-video vertelde Kat dat haar moeder blijkbaar bezig was met een procedure voor het laten weg laseren van de tattoo. Mensen waren woedend, dat was te lezen in de reacties. Iemand schreef: "Eerlijk gezegd zou ik graag willen weten wat er door het hoofd van je man ging om met je moeder een affaire te hebben." Een ander schreef: "Omg. Het spijt me zo. Ik vind het zo erg wat je hebt meegemaakt. Dit is echt gestoord!"

(Bron: Man Man en TikTok – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties