"Mijn schoonmoeder is mega-hitsig en organiseert pikante feestjes. Ze vindt mij te saai voor haar zoon" Stories
"Mijn schoonmoeder is mega-hitsig en organiseert pikante feestjes. Ze vindt mij te saai voor haar zoon"
Stories

"Mijn schoonmoeder is mega-hitsig en organiseert pikante feestjes. Ze vindt mij te saai voor haar zoon"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een vrouw die een 'probleempje' heeft met haar schoonmoeder...

“Hoe kan ik de seksueel vrijgevochten moeder van mijn vriend introduceren aan mijn conservatieve ouders?” vraagt de vrouw zich af. “Ze heeft net weer een nieuwe liefde gevonden. Deze is vijf jaar jonger dan mijn vriend en al de derde dit jaar. Dragacts zijn niks vergeleken met haar!. Haar huis is een eerbetoon aan slechte smaak, met goedkope luipaardprint en roze veren overal. Als ze niet aan het vrijen is op haar waterbed, ligt ze in haar bubbelbad. Elke keer dat we op bezoek gaan, stroomt de drank rijkelijk en klinkt harde muziek.”

"Ze organiseert pikante feestjes"

De dame vertelt dat zij en haar schoonmoeder een haat-liefdeverhouding hebben. Ze is blij dat ze haar zoon gelukkig maakt, maar vindt haar schoondochter saai en kleurloos. “Een paar maanden geleden stelde ze voor dat ik langs zou komen (alleen) naar een van haar ‘speciale feestjes’. Ze pochte dat haar buren erg ruimdenkend en experimenteel zijn. Ze suggereerde dat ik saai ben in bed en dat haar dierbare zoon beter verdient. Ik sloeg haar aanbod beleefd af. Maar toen ik bij mijn vriend klaagde, verdedigde hij haar. Hij hield vol dat ze gewoon behulpzaam en aardig probeerde te zijn.”

“Ik denk niet dat mijn ouders haar erg aardig zullen vinden. Ze zetten de tv uit als iemand vloekt. Ze zijn zo ouderwets. Mijn vriend wil wanhopig dat we elkaar allemaal ontmoeten, maar hoe vertel ik mijn moeder en vader dat ik omga met een losbandige vrouw?” De radeloze vrouw is nu al bang voor een mogelijke bruiloft in de toekomst: “Wat zal ze dragen? Wie zal ze meebrengen? Wat zal ze allemaal doen en zeggen? En wat als we kinderen krijgen… Hoe zal ze met hen omgaan!?”

"Hij zal altijd het goede in haar zien"

Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto: “Je vindt de moeder van je vriend misschien een niet zo aangenaam iemand, maar hij houdt duidelijk van haar, dus wees voorzichtig hoe je ermee omgaat. Zij is de enige moeder die hij ooit zal hebben. Hoe slecht ze zich ook gedraagt, hij zal altijd het goede in haar zien. Weersta de drang om haar opnieuw te bekritiseren en concentreer je in plaats daarvan op de situatie. Ze is duidelijk een belangrijk onderdeel van wie hij is, en als je haar niet bereid bent te verwelkomen in je leven als je schoonmoeder, hebben jullie dan wel een toekomst samen?”

“Nee, ze is niet perfect, ze heeft wat eigenaardige gewoontes en is een kleurrijk individu, maar ze zal nu niet meer veranderen. Wat betreft je ouders, ik stel voor dat je eerlijk tegen hen bent over haar situatie. Vorm geen oordeel, probeer hun denken niet te beïnvloeden, maar maak wel duidelijk dat zij een heel ander leven leidt dan zij. Misschien zullen ze van haar houden? Misschien zullen ze haar zien als een verfrissende wind? Duik in het diepe en organiseer binnenkort een ontmoeting. Ik heb het gevoel dat de moeder van je vriend zich voor zijn bestwil zal gedragen.”

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties