"Mijn vriend en ik doen het al een jaar niet meer. Ik ben zo bronstig dat ik elke man bespring die ik tegenkom!" Stories
"Mijn vriend en ik doen het al een jaar niet meer. Ik ben zo bronstig dat ik elke man bespring die ik tegenkom!"
Stories

"Mijn vriend en ik doen het al een jaar niet meer. Ik ben zo bronstig dat ik elke man bespring die ik tegenkom!"

Op Reddit vind je best wel bijzondere verhalen. Soms vraag je je zelfs af waarom mensen dit allemaal delen met de wereld. Maar goed, zo hebben we nog iets om over te schrijven, nietwaar? Deze keer deed een dame haar verhaal, dat ze ‘het’ al lang niet meer heeft gedaan met haar vriend en hoe ze daar mee omgaat.

“Mijn vriend en ik hebben al een jaar niet meer in hetzelfde bed geslapen. We hebben niet gevreeën en zelfs niet gekust. Zijn we voorbestemd om uit elkaar te gaan?” begint de vrouw. “Dit jaar begon rampzalig toen ik op nieuwjaarsdag een virus kreeg. Ik was drie weken lang erg ziek en mijn vriend bracht zichzelf naar de logeerkamer om niet ziek te worden.”

"Ik ben zo hitsig, niet normaal!"

“Het werkte niet. Net toen ik beter begon te worden, ging het bergafwaarts met hem. Het ging zo slecht met hem dat we erover spraken om hem naar het ziekenhuis te brengen. Op de dag dat hij weer bij mij in bed zou kruipen, werd bij zijn moeder kanker in het vierde stadium geconstateerd en hij ging haar verzorgen. De begrafenis in mei was vreselijk en hij raakte maandenlang in een diepe depressie.”

“Nu zijn we eindelijk weer echt bij elkaar, alleen zijn we bijna vreemden voor elkaar. Ik schaam me bij de gedachte om me weer voor hem uit te kleden. Hij zit nog steeds in de logeerkamer terwijl ik tegen de muren opklim. Zo hitsig ben ik momenteel. Maar we praten niet meer over wilde nachten en we doen het niet meer. Ik ben nu recent beginnen uitgaan. Ik ga naar een club waar ik andere kerels kus en aanraak die op zoek zijn naar een goedkope kick. Ik grijp gewoon wat ik kan vastkrijgen!”

"Ik voel me vies en schuldig"

“Ik haat mezelf omdat ik zo laag ben, maar ik heb zoveel opgekropte passie dat ik het gevoel heb dat ik ga ontploffen. Iets weerhoudt me er altijd van om er helemaal voor te gaan en met mijn veroveringen naar bed te gaan. Maar ik ben me ervan bewust dat ik mezelf in gevaar breng en mijn tijd verdoe. Ik ben een liefdevolle, zeer sexy vrouw en kan er maar niet achter komen hoe ik weer contact kan maken met de man van wie ik hou. Ik voel me vies en schuldig omdat dit niet het leven is dat ik wil leiden.”

Advies

De vrouw vroeg aan haar mede-Redditters hoe ze het vuur weer kan aanwakkeren, nu zij en haar vriend eerder broer en zus zijn dan Romeo en Julia. "Haal diep adem en spreek hem erover aan,” zei iemand. “Praten helpt,” beaamde iemand. “Maar stel geen ultimatums. Hij heeft een zeer moeilijke tijd achter de rug.” Nog iemand anders zag het anders en zei: “Neem je spullen, vertrek, ga weer naar die club en duik met elke man het bed in die er is!” Rustig rustig...

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties