"Mijn vriend en ik doen het minstens één keer per dag. Dat is de motor van onze langdurige relatie" Stories
"Mijn vriend en ik doen het minstens één keer per dag. Dat is de motor van onze langdurige relatie"
Stories

"Mijn vriend en ik doen het minstens één keer per dag. Dat is de motor van onze langdurige relatie"

Een koppel beweert dat minstens één keer per dag seks hebben het geheim is van hun sterke relatie. Thuy (30) en haar 32-jarige vriend Quang daten al sinds hun tienerjaren en wonen nu samen in Londen. Het koppel beweert dat ‘niets verboden terrein is’ als het om de slaapkamer gaat. In een video die op TikTok werd gedeeld, onthulden de tortelduifjes het geheim van hun romantische succes.

"De grootste verrassing voor mensen is dat we bijna elke dag seks hebben," zei Thuy. "Ik denk dat als we dit als prioriteit stellen in onze relaties, we ons verbonden voelen met elkaar en ons geliefd voelen. We wonen samen, werken samen en hebben samen vrienden, dus we hebben een superopen communicatie, niets is verboden terrein. We praten openlijk over financiën en kennen de wachtwoorden van elkaars telefoons en apps. Het maakt alles een stuk makkelijker om open en transparant te zijn over alles! Ik ben helemaal geen jaloerse vriendin.”

"Hij mag gewoon naar een stripclub gaan"

"Het maakt me eerlijk gezegd niet uit of hij foto's van andere meisjes leuk vindt, het maakt me niet uit of hij op jongensvakantie gaat,” ging Thuy verder. "Als hij naar een stripclub wil, heb ik zoiets van 'ga kerel, doe je ding, laat me weten hoe het ging'." Thuy heeft duidelijk liever dat haar vriend open en eerlijk is dan dat hij achter haar rug om liegt. Hoewel het koppel dolgelukkig is, is trouwen nog niet aan de orde. Thuy zei: "Ik heb absoluut geen verlangen om te trouwen. Ik weet niet of het komt omdat we al zo lang samen zijn, maar ik heb het gevoel dat trouwen geldverspilling is.”

(lees verder onder de foto)

"Het kan niet altijd 50/50 zijn"

"Er was een periode eerder in onze relatie dat ik een zeer lage seksdrive had, wat kwam door het anticonceptie-implantaat,” klonk het. "Nadat ik relatietherapie had gevolgd, ontdekte ik dat het zo belangrijk is om prioriteit te geven aan elkaars liefdestaal om je echt geliefd te voelen. Ik heb in de loop der jaren geleerd dat onze relatie niet altijd 50/50 zal zijn. Er zijn periodes waarin de een maar 30% kan geven en de ander 70% en vice versa. Door elkaar te steunen en elkaar naar je doelen te pushen, zijn we samen gegroeid in plaats van uit elkaar,” besloot Thuy.

Hieronder nog wat leuke foto's die Thuy deelde op haar Instagram, waar ze maar liefst twee miljoen volgers heeft. Niet mis!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties