"Mijn vriend is een schetenfabriek wanneer we van bil gaan. Ik ben zijn geprot helemaal beu!" Stories
"Mijn vriend is een schetenfabriek wanneer we van bil gaan. Ik ben zijn geprot helemaal beu!"
Stories

"Mijn vriend is een schetenfabriek wanneer we van bil gaan. Ik ben zijn geprot helemaal beu!"

Wanneer je van bil gaat, hoop je weggeblazen te worden, maar niet letterlijk. Het intieme leven van een vrouw is om de verkeerde redenen onderwerp van gesprek – omdat haar partner steeds in bed… scheten laat. Hoewel hij denkt dat hij ‘alleen’ winden laat, breekt hij daarmee ook stilletjes haar hart, omdat ze er echt niet tegen kan.

Ze wendde zich tot Reddit om te vertellen dat het haar echt afstoot, omdat hij het blijft doen, ondanks dat ze hem heeft gevraagd om te stoppen. Het zorgt voor spanningen in hun relatie – en ze weet niet wat ze moet doen. In haar bericht schreef de anonieme vrouw: "Ik heb wat advies nodig. Mijn vriend laat scheten als we samen in bed liggen, in seksuele situaties of vlak voor/na de seks, maar ook in het algemeen of in het bijzijn van anderen, en ik vind het enorm afstotelijk.”

"Ik vind het zo vies!"

"Ik heb geprobeerd hem uit te leggen hoe ik het niet leuk vind en wat mijn grenzen hierin zijn (bijvoorbeeld verzoeken zoals niet in seksuele situaties, alsjeblieft even afstand nemen om te scheten, alsjeblieft niet scheten in het bijzijn van anderen terwijl ik erbij ben, enzovoort). Dus het eerlijke gesprek is gevoerd. Is dit te beperkend? Hij beweert dat ik het te serieus neem en dat het geen kwaad kan. Hij heeft een punt, en soms is het grappig, maar meestal vind ik het zo vies.”

“Het maakt hem extreem onaantrekkelijk, maar niets lijkt tot hem door te dringen. En ik voel me alsof ik een onverschillig gezicht probeer op te zetten terwijl het me echt tegenstaat." Ze legde ook uit dat ze allebei volwassen zijn en dat hij geen ‘spijsverteringsproblemen’ heeft. Nu wil ze weten hoe mensen in het verleden met zulke relatieproblemen zijn omgegaan. Hoewel ze graag seks met hem wil blijven hebben, gaf ze toe dat het haar echt afstoot. Ze kan er gewoon niet doorheen kijken en weet niet hoe ze verder moet in deze situatie.

"Mijn vriendin is ook een schetenfabriek"

Gelukkig voor haar stonden honderden mensen klaar met advies. Het lijkt erop dat andere vrouwen ook met dezelfde soort problemen te maken hebben gehad, en iedereen had een eigen stukje wijsheid te bieden. Een persoon zei: "Scheten laten tijdens intieme momenten? Jij bent een beter mens dan ik." Een ander schreef: "Ik voel dit zo met mijn vriendin. Ze laat voortdurend scheten in mijn bijzijn en het is een grote afknapper. Ze zit bovenop me en dan zegt ze: wacht even, en laat een scheet. Zo onaantrekkelijk en zij vindt het grappig. Ze is een schetenfabriek."

"Grenzen moeten gerespecteerd worden"

Een derde voegde toe: "Als hij het doet en jij voelt je afgestoten en niet langer in de stemming om intiem te worden, dan hoef je dat niet te doen. Vertel hem gewoon dat je je nu afgestoten voelt en niet langer in de stemming bent. Hij denkt waarschijnlijk dat het niet zo erg is, omdat je daarna toch nog met hem tussen de lakens duikt. Misschien neemt hij het serieuzer zodra hij beseft dat je serieus bent over het feit dat het je afstoot." Anderen zeiden ook dat grenzen "gerespecteerd en gehandhaafd" moeten worden en benadrukten dat er geen reden is voor haar om zijn scheetgedrag te tolereren.

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties