"Mijn vriendin heeft 6 minnaars. Ik ben de saaiste, dus ik begin me wel wat zorgen te maken" Stories
"Mijn vriendin heeft 6 minnaars. Ik ben de saaiste, dus ik begin me wel wat zorgen te maken"
Stories

"Mijn vriendin heeft 6 minnaars. Ik ben de saaiste, dus ik begin me wel wat zorgen te maken"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die iets kwijt wil over zijn vriendin en... een pak Kellogg's.

“Ik ben een van de zes mannen met wie mijn vriendin slaapt,” begint de man. “Ze deelt regelmatig het bed met vijf anderen. Ik heb gesmeekt dat ze hen zou dumpen, maar ze blijft volhouden dat ze onmogelijk kan kiezen. Ze stroomt over van enthousiasme dat elke man in haar leven uniek is - en iets anders toevoegt aan het feest. Ze had een moeilijke jeugd met ouders die niet geloofden in verjaardagen of Kerstmis.”

"Mijn vrienden noemen me een dwaas"

“Ze kreeg nooit cadeautjes, vakanties of nieuwe kleren. Nu runt ze succesvol haar eigen kledingbedrijf en zegt ze dat ze zich door niemand iets laat ontzeggen. Maar wat zit er voor mij in? Wat zit er voor mij in de vernedering die ik onderga? Mijn vrienden en familie weten alles over haar alternatieve levensstijl en hebben mij een dwaas genoemd omdat ik bij haar blijf. Maar wat kan ik anders doen als ik van haar houd? Ze is heel open.”

“Ik heb al mijn rivalen ontmoet, van de arrogante stadsjongen, de flamboyante nachtclubeigenaar, de leraar, de liefdadigheidswerker tot de schoonmaker. Haar liefdesleven is als een Kellogg's Variety Pack. Ik ben maar een doorsnee kantoorwerker, dus ik ben waarschijnlijk de saaie. Toen zij en ik vorig jaar bij elkaar kwamen, was ze volledig open over haar onorthodoxe manieren van daten. Maar ik was zo verliefd op haar, dat ik dacht dat ik haar kon winnen. Dat is niet gebeurd en ik voel me steeds bitterder en bozer.”

(lees verder onder de afbeelding)

couple with person suffering from std 23 2149499582

"Ons seksleven is fantastisch, maar..."

“Als we alleen zijn, laat ze me geweldig voelen. Ons seksleven is fantastisch. Maar telkens als ze de deur uitloopt, breekt mijn hart. Ze zegt dat ze niet geïnteresseerd is in settelen, maar hoe kan ik haar ervan overtuigen dat ze egoïstisch en onverantwoordelijk is en dat het tijd is om volwassen te worden?” besluit de man. Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto: “Jouw meisje is vrij om te daten of met wie dan ook naar bed te gaan die ze maar wil. Je mag het misschien niet eens zijn met haar levensstijlkeuzes, maar ze is een onafhankelijke vrouw en kan precies doen wat ze wil.”

“Het feit is dat ze niets voor je verbergt. Je beseft dat je een van de zes mannen bent met wie ze slaapt, en als je de situatie niet leuk vindt, weet je waar de deur is. Als ze niet geïnteresseerd is in een exclusieve relatie, dan moet je dat accepteren. Hoe hard je ook probeert en wat je haar ook voorlegt, ze heeft duidelijk gemaakt dat ze haar andere mannen niet voor jou zal laten vallen. Doe jezelf een plezier en hou afstand. Stop met het verspillen van je energie aan iemand die haar eigen agenda heeft.”

"Bescherm je hart en gevoelens"

“Je moet beginnen met het beschermen van je hart en je gevoelens. Ik begrijp dat je nog niet klaar bent om haar op te geven, maar hoeveel meer spanning kun je aan? Wat heeft ze gepland voor deze zomer? Gaat ze op luxe vakanties met haar gladde stadsjongen? Of naar concerten met haar nachtclubeigenaar? Hoe voel je je als je alleen thuis achterblijft? Denk aan je mentale en seksuele gezondheid. Accepteer dat jullie beiden plezier hebben gehad. Maar accepteer ook dat je verslagen bent en dat je nooit de partner zult vinden waar je naar verlangt terwijl zij nog in je leven is.”

(Bron: Daily Star – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties