"Mijn vriendin is een investering voor mij. Ze doet het huishouden en maakt smoothies" Stories
"Mijn vriendin is een investering voor mij. Ze doet het huishouden en maakt smoothies"
Stories

"Mijn vriendin is een investering voor mij. Ze doet het huishouden en maakt smoothies"

Liefde tussen twee mensen iets moois, maar het komt ook in alle maten, gewichten, kleuren en geuren. Relaties waarbij wenkbrauwen gefronst worden, monden openvallen of waarbij iedereen stikjaloers is. Graag stellen we jullie voor aan Ed en Hannah, die duidelijk weten wat ze van elkaar willen en kunnen verwachten...

Hannah Chan (27) uit Londen heeft onlangs onthuld hoe haar vriend alles betaalt in hun relatie, want zo zegt ze: “Ik ben een investering voor hem.” Ze heeft gezegd dat ze haar vriend Ed (22) 100 procent van hun huur, rekeningen en vakanties laat betalen. Dat heeft ze dus lekker voor mekaar gekregen!

"Door haar voel ik me ontspannen en gelukkig"

Na vele mislukte dates en kortere relaties besloot Hannah dat ze iemand wilde die voor haar kon zorgen en de ‘leiding’ kon nemen. Ze kwam tot het besef dat ze als carrièregerichte vrouw een relatie nodig had met iemand die haar kon 'domineren' en 'voorzien'. Hannah ontmoette in juli 2021 de Canadese ondernemer Ed Reay. Ed vloog een aantal keer uit Vancouver over en het klikte zo goed dat hij in september 2021 naar Londen verhuisde.

Naarmate de relatie vorderde, nam Ed meer financiële verantwoordelijkheid op zich en betaalt hij nu alle rekeningen. Ed zei in een interview met LADbible: "Hannah doet het huishouden en ze maakt lekkere smoothies voor mij. Ze is een investering en geeft me ook waarde terug, want ze past op het huis en zorgt ervoor dat ik me ontspannen en gelukkig voel.” En Hannah ziet ook alleen maar positieve punten aan de gang van zaken.

(lees verder onder de foto)

"Ik wil niet de dominante zijn"

Ze zei: "Ik begon me te realiseren dat ik in een relatie niet de dominante wilde zijn en dat ik iemand wilde die voor mij kon zorgen. Voorheen had ik mijn zakelijk succes en het geld dat ik verdiende altijd gezien als mijn waarde bij het daten, maar ik realiseerde me dat ik dat niet wilde. Nadat ik Ed had ontmoet, vertelde hij me dat hij voor me wilde zorgen. We hebben een 100/100 relatie. Hij zorgt financieel voor me, en ik geef hem 100 procent als het gaat om steun en liefde en andere kleine dingen.”

Hannah vertelde ook dat zij verantwoordelijk is voor het ‘beheer van het huis’. Ze regelt de schoonmaakster, kookt en doet de boodschappen. Ze zei: "Hij ziet mij als een investering omdat ik hem heb gesteund, en daardoor verdient hij nu drie keer zoveel als vroeger. Kostwinner zijn geeft Ed ook een gevoel van verantwoordelijkheid en het geeft zin aan zijn leven.” En Ed zelf beaamde dat: "Ik hou ervan iemand te kunnen verwennen van wie ik hou, en daar hoef je zelfs niet veel geld voor te hebben.” Hieronder vind je nog wat leuke foto's van de twee tortelduifjes...

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties