"Mijn vriendin is verslaafd aan haar speeltjes en ik mag niks met haar doen. Haar uitleg daarvoor is heel speciaal!" Stories
"Mijn vriendin is verslaafd aan haar speeltjes en ik mag niks met haar doen. Haar uitleg daarvoor is heel speciaal!"
Stories

"Mijn vriendin is verslaafd aan haar speeltjes en ik mag niks met haar doen. Haar uitleg daarvoor is heel speciaal!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die een 'probleempje' heeft met zijn lief...

“Mijn vriendin zet me voor schut met haar verslaving aan seksspeeltjes,” begint de man zijn verhaal. “Ze bezit een uitgebreide collectie volwassen hulpmiddelen die ze van over de hele wereld heeft verzameld. De realiteit is dat ze zich liever zelf pleziert dan intiem met mij te zijn. We hebben nooit samengewoond. Ik blijf een paar keer per week bij haar slapen en ben me bewust van een grote kast in haar slaapkamer die gevuld is met ‘goodies’.”

"Ze zegt dat ze niet van aanraking houdt"

“Van de nieuwste dildo's en vibrators tot trilballen en glijmiddel, ze spaart kosten noch moeite. Ik vind dit dubbele standaarden, omdat ze weigert seks met mij te hebben omdat ze niet van aanraking houdt. Wanneer ik haar hiermee confronteer, zegt ze me mijn eigen zaken te bemoeien. Ze zegt dat alles wat ze in haar eigen slaapkamer doet niets met mij te maken heeft. Ze is zo vreemd. Wanneer we samen uitgaan, is ze grappig en aanhankelijk. Ze vertelt stoute verhalen en geeft anderen de indruk dat we seksueel actief zijn, maar ik kan me niet herinneren wanneer we voor het laatst volledige seks hadden.”

"Ik verlang naar een bevredigend seksleven"

“Mijn zus kent het hele trieste verhaal en zegt dat ik het met haar moet uitmaken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan omdat we allebei in dezelfde branche werken en veel gemeenschappelijke vrienden hebben. Ik verlang naar een volledig bevredigend seksleven. Is dat zo verkeerd?” Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto. “Het lijkt erop dat je vriendin iemand is die graag haar eigen gang gaat - zonder rekening te houden met de behoeften of gevoelens van anderen,” zegt ze.

"Mijn vriendin is verslaafd aan haar speeltjes en ik mag niks met haar doen. Haar uitleg daarvoor is heel speciaal!"

"Heeft ze misschien lichaamsproblemen?"

“Praat meteen met haar. Leg uit dat je van haar houdt en haar respecteert en haar aanraking mist. Is er iets veranderd? Is er iemand die haar heeft gekwetst of van streek heeft gemaakt? Heeft ze persoonlijke lichaamsproblemen of klachten over jouw naakte lichaam? Vertel haar dat je weer dichtbij haar wilt zijn. Wijs haar erop dat je maar al te goed op de hoogte bent van de verscheidenheid aan seksspeeltjes in haar geheime kast. Zouden jullie er samen over kunnen nadenken om hiermee het ijs te breken?”

"Pak de dingen langzaam aan"

“Bied aan om de dingen langzaam aan te pakken. Stel een ontspannen avond voor, een bad samen en een vroege avond zodat jullie kunnen knuffelen en zien wat er gebeurt. Als ze echter nog steeds absoluut weigert om aan jouw behoeften te voldoen en tegemoet te komen, is deze relatie dan voldoende voor jou? Moet ze misschien professionele hulp zoeken met betrekking tot haar afkeer van aanraking? Het moet veel moed hebben gekost om je zus in vertrouwen te nemen. Waarom ben je niet bereid om op haar advies in te gaan en je leven terug te claimen?”

(Bron: Daily Star – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties