"Mijn vriendin met wie ik 9 jaar samen was, verliet me plots. De reden waarom is mijn eigen schuld" Stories
"Mijn vriendin met wie ik 9 jaar samen was, verliet me plots. De reden waarom is mijn eigen schuld"
Stories

"Mijn vriendin met wie ik 9 jaar samen was, verliet me plots. De reden waarom is mijn eigen schuld"

Op het wereldwijde web kom je soms verhalen tegen waarvan je de wenkbrauwen een beetje of veel gaat fronsen. Dit verhaal van een koppel dat al 9 jaar samen was, is er zeker zo een…

Een koppel van 37 en 35 jaar was al negen jaar samen toen de vrouw besloot het uit te maken. De reden was nogal bijzonder. Namelijk omdat haar partner nog steeds geen aanzoek had gedaan. Het is begrijpelijk dat zo'n beslissing na zo'n lange tijd komt, maar het roept toch de vraag op of het terecht was.

Het onderwerp 'trouwen' binnen een relatie

Het is een situatie die veel koppels zullen herkennen, waarin kleine meningsverschillen uitmonden in grotere discussies over de toekomst van de relatie. De man deelde zijn kant van het verhaal: "We kregen ruzie over iets kleins, maar het escaleerde tot een gevoelig onderwerp: trouwen." De vrouw had bijna tien jaar gewacht op een aanzoek en voelde zich overweldigd door een ‘gevoel van ongewenstheid’.

(lees verder onder de foto)

"Mijn vriendin met wie ik 9 jaar samen was, verliet me plots. De reden waarom is mijn eigen schuld"

Wanneer doe je een huwelijksaanzoek?

De man benadrukte dat het niet was dat hij niet wilde trouwen, maar dat hij gewoon meer tijd nodig had. Helaas kreeg hij die tijd niet, want ze besloot het uit te maken. Het is begrijpelijk dat na zo'n lange relatie het verlangen naar de volgende stap groeit, en het is begrijpelijk dat de vrouw ongeduldig werd. “Ik heb nu heel veel spijt van mijn beslissing om geen aanzoek te doen,” zei de man. “Ik bood haar zelfs aan om meteen te trouwen, maar ze wilde niet meer. Ze zei dat ik haar al veel te lang had laten wachten.”

Grote beslissingen in een relatie

De situatie roept vragen op over de juiste timing voor het nemen van grote beslissingen in een relatie. De man wilde eerst zijn carrière en financiën verbeteren voordat hij trouwde, maar was negen jaar daarvoor niet genoeg? De vrouw was van mening dat het ideale moment ergens tussen de vier en zes jaar ligt. Wat denken jullie?

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties