"Mijn vrouw bekende dat ze vreemdging. Maar ik walg van wat ik haar toen zei... Wat dacht ik wel!?" Stories
"Mijn vrouw bekende dat ze vreemdging. Maar ik walg van wat ik haar toen zei... Wat dacht ik wel!?"
Stories

"Mijn vrouw bekende dat ze vreemdging. Maar ik walg van wat ik haar toen zei... Wat dacht ik wel!?"

Ontdekken dat je bedrogen bent, kan je met stomheid slaan en je erg boos maken. Erachter komen dat je partner vreemdgaat, is een hartverscheurende ervaring en iedereen reageert anders. Sommigen worden woedend, anderen barsten in tranen uit, of sommigen vergeven en vergeten zelfs. Maar een man heeft toegegeven dat hij ‘walgt’ van zijn eigen reactie toen zijn vrouw, waarmee hij 13 jaar getrouwd was, bekende een stomende affaire te hebben met een collega.

De anonieme man onthulde dat zijn vrouw vaak voor werk op reis gaat en zich al een tijdje verdacht gedroeg omdat ze zijn telefoontjes altijd vermeed wanneer ze weg was. Ze was ook ‘koud en afstandelijk’ als ze terugkwam, en uiteindelijk biechtte ze op dat ze intiem was geweest met de collega met wie ze reist. In een Reddit-post zei de man - die drie kinderen deelt met zijn vrouw - dat hij zich ‘leeg’ voelde toen zijn vrouw de bom liet vallen. Hij voelde geen ‘woede’ en reageerde op geen enkele manier agressief. Maar wat hij wel deed, maakte hem misselijk van zichzelf. Hij zei simpelweg tegen haar: "Als dit is wat je wilt, dan moet je dat doen."

"Ik glimlachte en ging naar een voetbalmatch"

Hij voegde eraan toe: "Toen glimlachte ik en ging naar een voetbalwedstrijd. Wat een laffe reactie was dat?! Ik ben helemaal in de war en probeer te begrijpen waarom ik zo reageerde. Sinds ik haar ontmoette, voelde ik altijd dat ze zich met mij tevreden stelde. Heb ik haar gewoon laten manipuleren tot onderwerping?" De situatie verslechterde toen zijn vrouw ‘seks aanbood’ een paar dagen later. Ondanks dat hij wist dat hij het had moeten weigeren, ‘liet hij het gebeuren’. Nu twijfelt hij aan hun relatie.

"Vandaag na het naar bed brengen van de kinderen, wil ze het gesprek aangaan van 'Waar gaan we vanaf hier naartoe?' en ik weet nog steeds niet hoe ik me moet voelen of wat ik moet zeggen," voegde hij eraan toe. "Ik weet niet eens waarom ik dit deel, aangezien vreemden op internet me niet kunnen vertellen hoe ik me moet voelen, maar ik moest dit ergens kwijt."

"Je bent nog in shock..."

Internetgebruikers waren redelijk sympathiek tegenover de man, met velen die suggereerden dat hij waarschijnlijk nog steeds in ‘shock’ was. Iemand reageerde: "Je reactie is eerlijk, het is helemaal niet verkeerd. Het klinkt alsof je nog steeds in shock bent, wat begrijpelijk is." Een ander voegde eraan toe: "Wees de betere persoon, man, je verdient zoveel meer. Mijn beste advies is om slim te zijn over deze situatie. Kies de optie die uiteindelijk voordeliger is voor jou en je kinderen, vergeet haar. Leef je leven."

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties