"Mijn vrouw bouwde een s*kskelder en is geobsedeerd door pikante speeltjes. Ik lijk wel een reserveonderdeel!" Stories
"Mijn vrouw bouwde een s*kskelder en is geobsedeerd door pikante speeltjes. Ik lijk wel een reserveonderdeel!"
Stories

"Mijn vrouw bouwde een s*kskelder en is geobsedeerd door pikante speeltjes. Ik lijk wel een reserveonderdeel!"

Zoals jullie weten is Reddit the place to be voor spectaculaire verhalen en vragen mensen er regelmatig andere gebruikers om raad wanneer ze met een ‘probleem’ zitten. En die problemen zijn soms van bizarre aard…

“De persoon met wie mijn vriendin het liefst seks heeft, is zichzelf,” start de man zijn verhaal. “Daarom is ze verslaafd aan het kopen van seksspeeltjes. Sommige van haar speeltjes zijn zo geavanceerd en krachtig, je kunt het amper geloven. Ze kosten ook een fortuin. Ze ziet dit allemaal als een investering in haar gezondheid. Elke clitorisstimulator (met sonische golven) en pulserende vibrator brengt haar dichter bij persoonlijke bevrediging en extase.”

"Ik ben precies een reserveonderdeel!"

“Soms gooit ze een van haar (vele) trukendozen op het bed en voel ik me het spreekwoordelijke reserveonderdeel,” gaat de man verder. “Waarom heeft ze mij nodig als ze voor elke opening een gadget heeft? Is ze een narcist? Is ze een egoïstische sensatiezoeker? En wat is mijn ware rol? Haar opa stierf in mei en liet haar een grote erfenis na en ze heeft duizenden uitgegeven om onze kelder om te toveren in een volledig gespiegelde liefdeskamer met rond bed, bubbelbad, danspaal en aan de muur bevestigde boeien.”

"Het lijkt alsof ze alleen op zichzelf verliefd is"

“Het is een schatkamer vol speeltjes met dubbele uiteinden, glijmiddelen met een smaakje, sexy ondergoed en nog veel meer. Uitgenodigde vrienden vinden het daar geweldig. Ik ben ook onder de indruk, maar ik vraag me steeds meer af waarom ze mij nog nodig heeft. Soms kijk ik naar haar met haar nieuwste gadget… Ze bewondert zichzelf in de spiegel en het lijkt alsof ze meer verliefd is op zichzelf dan op iemand anders. Ik ben een ruimdenkende vent en zou het allemaal niet erg vinden als ze me ook echt wat liefde en aandacht gaf.”

"Praten moet je doen!"

Er waren wel een paar andere Reddit-gebruikers die wat raad voor de arme stakker in petto hadden… Iemand zei: “Je moet haar dringend vragen wat je voor haar betekent! En ze moet een klaar en duidelijk antwoord geven.” Iemand anders reageerde: “Misschien is zij iemand die gewoon bang is om alleen te zijn en houd ze je gewoon bij haar voor gezelschap…?” Ten slotte was er iemand die schreef: “Praten moet je doen kerel en zeggen dat je haar aanraking mist!”

"Speel er dan samen mee..."

Er was ook een seksuoloog die reageerde op de post en schreef: “Oké, dus ze houdt van seksspeeltjes, maar kunnen jullie er niet samen mee spelen? Of ze bij speciale gelegenheden tevoorschijn halen in plaats van elke keer dat jullie naar bed gaan? Masturbatie is gezond en ze heeft het volste recht om te doen wat ze wil, maar hoe zit het met lichamelijk huid-op-huid comfort en liefde? Bied aan om het rustig aan te doen en zie wat er van komt. Uiteindelijk moet ze echter bereid zijn om je tegemoet te komen en te accepteren dat ze egoïstisch is.”

(Reddit: Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties