"Mijn vrouw doet het alleen met andere mannen, ik mag enkel filmen. Het is vernederend én opwindend" Stories
"Mijn vrouw doet het alleen met andere mannen, ik mag enkel filmen. Het is vernederend én opwindend"
Stories

"Mijn vrouw doet het alleen met andere mannen, ik mag enkel filmen. Het is vernederend én opwindend"

Sarai en Dakota zijn al 12 jaar samen, maar in hun zeer bijzondere relatie hebben ze geen seks met elkaar. Sarai slaapt met andere mannen en haar partner vindt dat niet erg. Meer nog, Dakota moet Sarai filmen terwijl ze van bil gaat met vreemden. Ze deden hun verhaal aan het YouTube-kanaal ‘Soft White Underbelly’.

Het koppel doet het dus niet met elkaar, maar Dakota kijkt toe hoe zijn partner het doet met andere kerels. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, deden ze aan BDSM. Dakota was oorspronkelijk Sarai's meester, en hun relatie ontwikkelde zich daarna tot swingen. Toen ze eenmaal gestopt waren met swingen, begonnen ze triootjes te hebben en dat mondde uiteindelijk uit in de ‘situatie’ die zich nu voordoet.

"Mijn vrouw doet het alleen met andere mannen, ik mag enkel filmen. Het is vernederend én opwindend"

"Het is vernederend"

Dakota blijft Sarai trouw ondanks dat zij dat niet is. Hoewel hij toegeeft dat er een aantal aspecten van vernedering in hun ‘regeling’ zitten, beweert hij dat het hem niet stoort. In het interview zei hij: "Het is vernederend, maar ook sexy om een andere man beter te zien presteren dan ik kan. Ik denk dat ik me in sommige opzichten soms minder man voel, maar in alle eerlijkheid, het stoort me helemaal niet zo erg, want het is wat ze wil en ze is gelukkiger."

"Mannen moeten meer naar hun vrouw luisteren!"

Sarai zei dan weer: "Mannen moeten een beetje nederiger zijn en naar hun vrouwen luisteren. Ik heb trouwens een voorkeur voor zwarte mannen en Dakota moet onderdanig zijn.” Het koppel heeft te maken gehad met harde kritiek van de buitenwereld. Er zijn mensen die haar er zelfs van beschuldigden dat ze Dakota bedriegt, maar Sarai zegt dat dit te wijten is aan hun geslotenheid en het niet begrijpen van hun relatie. Hieronder kun je het interview met Sarai en Dakota integraal bekijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties