"Na een week ging ik al van bil met mijn kersverse vrouwelijke collega. De gevolgen waren dramatisch!" Stories
"Na een week ging ik al van bil met mijn kersverse vrouwelijke collega. De gevolgen waren dramatisch!"
Stories

"Na een week ging ik al van bil met mijn kersverse vrouwelijke collega. De gevolgen waren dramatisch!"

Verschillenden mensen belanden in een romantische situatie met een collega op het werk. Echter, een getrouwde man heeft toegegeven dat hij niet voorbereid was op de consequenties nadat hij met een nieuwe collega had geslapen en zijn vrouw bedrogen had. De man besloot zijn verhaal te delen op het populaire X-account @Feshhole. Het bericht zorgde voor veel reacties nadat het viraal ging.

Hij schreef op het account, waar mensen anoniem hun diepste en donkerste geheimen delen: "30 jaar getrouwd, nieuwe collega begon plots sexy foto's te sturen. Voelde me zeer gevleid en we belandden in bed. Overmand door schuld bekende ik het aan mijn vrouw. Ze heeft me er natuurlijk uitgegooid. Nu zit ik in een deprimerende kleine studio. Wees niet zoals ik! Had ik dit geweten, dan had ik het nooit gedaan.”

"Zomaar foto's? Er moet een aanleiding geweest zijn!"

Sinds het bericht eerder deze week werd gedeeld, heeft het bijna twee miljoen views verzameld. Het lijkt erop dat mensen het verhaal van de man niet helemaal geloofden. Iemand schreef: "Niemand begint zomaar met het sturen van sexy foto's. Er zal wel een of andere aanleiding zijn geweest!" Terwijl een ander zei: "Het lijkt alsof belangrijke delen van het verhaal hier zijn weggelaten. Iemand start met een nieuwe job, hoe escaleert dat zo snel naar sexy foto's?"

"Na een week ging ik al van bil met mijn kersverse vrouwelijke collega. De gevolgen waren dramatisch!"

"Het gras is nooit groener aan de overkant..."

Een derde persoon leek het eens te zijn en noemde het bericht een ‘fantasie’, en schreef ook: "Plaats de foto's hier of het is niet gebeurd!" Ondertussen hadden anderen wat relatieadvies na het horen van zijn verhaal, zoals iemand schreef: "Duik nooit in bed met collega's. Dat is om problemen vragen!" Terwijl iemand anders zei: "Het gras is nooit groener aan de andere kant kerel."

Eerder deze week plaatste een vrouw trouwens een soortgelijk bericht op het Fesshole-account, maar haar ‘conclusie’ was toch een tikkeltje anders. De getrouwde vrouw biechtte op dat ze met haar baas had geslapen. Ze schreef: “Ik voelde me schuldig… totdat ik thuiskwam. Daar lag hij weer, met zijn voeten omhoog op zijn PS5 te spelen. Geen werk, maar doet ook niks in huis. Mijn mening veranderde meteen, en ik overweeg het opnieuw te doen!”

(Bron: X – Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties