Natuurster die tijdens 'Spring Break' sliep met 122 universiteitsstudenten onthult hoeveel ze daarmee verdiende Stories
Natuurster die tijdens 'Spring Break' sliep met 122 universiteitsstudenten onthult hoeveel ze daarmee verdiende
Stories

Natuurster die tijdens 'Spring Break' sliep met 122 universiteitsstudenten onthult hoeveel ze daarmee verdiende

Een OnlyFans-ster die van plan was om met 100 studenten te slapen in drie weken heeft onthuld dat ze haar doel heeft overtroffen. De 24-jarige Bonnie Blue, die aan de Gold Coast in Australië woont, reisde vorige week naar Cancun, Mexico, om X-rated content op te nemen met Amerikaanse universiteitsstudenten tijdens hun voorjaarsvakantie. Vorig jaar ging ze viraal omdat ze een soortgelijke stunt uithaalde tijdens de Schoolies Week Down Under.

Dit keer hoopte de 24-jarige echter met 100 vakantiegangers naar bed te gaan tijdens haar verblijf in Mexico, iets wat haar minstens 200.000 dollar zou hebben opgeleverd. Maar Bonnie heeft sindsdien onthuld dat er een enorme ‘overprestatie’ in het verschiet lag. Ze beweerde dat ze tijdens de ‘spring break’ met 122 universiteitsstudenten had geslapen en in die 21 dagen minstens 250.000 dollar (235.000 euro) had verdiend.

"Ze stonden in de rij voor de hotelkamer"

Volgens Bonnie zagen zij en medebedenker Leilani May mannen in de rij staan voor hun hotelkamer. Bonnie vertelde de Daily Star dat ze werd overspoeld met meer dan 100 berichten van studenten. "De studenten hebben genoten van de voorjaarsvakantie, maar ik heb ze er een gegeven om nooit te vergeten," zei ze. Bonnie voegde eraan toe: "Veel Spring Breakers noemden het een ervaring om een band op te bouwen. Ze genoten van elke seconde, net als ik. Het was een ongelooflijk succes voor zowel de jongens als ik. Ik kom volgend jaar zeker terug."

"Het waren allemaal toestemmende volwassenen"

Vorig jaar doken er berichten op dat Bonnie en Leilani pas afgestudeerden hadden uitgenodigd in Surfers Paradise in Australië om mee te werken aan hun expliciete content. Bonnie sloeg echter snel terug en beweerde dat de schoolverlaters hen daadwerkelijk hadden benaderd. Ze vertelde het Gold Coast Bulletin: "We begonnen berichten te krijgen, 'Ik ben hier voor Schoolies, laten we inhoud filmen', en we lachten. We filmden alleen met gevestigde makers en dachten toen 'Waarom niet'.” Vervolgens verduidelijkte ze dat zij en haar collega-maker er goed op hadden gelet dat iedereen die met hen wilde werken 'toestemmende volwassenen' waren.

"We doen aan veilige seks"

"Ze zijn allen meerderjarig, we controleren hun ID en we hebben een procedure die we volgen. Ze geven toestemming en ze ondertekenen toestemmingsformulieren," voegde de OnlyFans-ster eraan toe. "Het is helemaal hun beslissing en waar ze zich goed bij voelen. Ze nemen deel aan het filmen, we doen aan veilige seks en we worden als sekswerkers elke twee weken gecontroleerd. We zijn opgewonden dat we de aandacht hebben kunnen vestigen op het maken van realistische en relateerbare content met echte mensen. We kijken ernaar uit om deze stijl van content voor volwassenen voort te zetten,” besloot Bonnie.

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties