Nova ging naar een lesbische club om wat 'stoom af te laten', maar: "Na vijf minuten was het al prijs!" Stories
Nova ging naar een lesbische club om wat 'stoom af te laten', maar: "Na vijf minuten was het al prijs!"
Stories

Nova ging naar een lesbische club om wat 'stoom af te laten', maar: "Na vijf minuten was het al prijs!"

Nova Hawthorne, maker van pikante content, staat erom bekend mega-populair te zijn als webcammodel. De natuurster heeft echter in een recent interview toegegeven dat het hebben van een job zoals die van haar vaak in de weg kan staan van je eigen liefdesleven.

De 29-jarige is een van de bekendste Australische natuursterren en verdiende vorige week alleen al 30.000 euro dankzij haar hete livestreams. Ze zegt echter dat het soms ‘alleen maar werken’ is. De roodharige bom onthulde dat ze haar eigen seksualiteit onderweg verloor. Ze zei: "Ik ging door een periode waarin ik geen controle had over mijn eigen seksuele identiteit of mijn seksleven, dat elke ontmoeting die ik had voor het werk was. En dus dacht ik: 'Oké, ik moet gewoon de persona laten vallen en gaan genieten van mijn persoonlijke seksleven."

"Na vijf minuten waren we allemaal naakt"

Nova vertelde verder aan Yahoo! Lifestyle: "Het is moeilijk omdat je soms geniet van je professionele seksleven, dus ik moest dit onderscheid maken. Dat dit niet zakelijk is, er zijn geen camera's, dit is een totaal wilde ervaring die alleen voor mij is, en ik ga dit niet delen met mijn online publiek." Om haar seksualiteit terug te winnen en wat plezier te hebben, ging Nova - die zich identificeert als biseksueel – onlangs naar een lesbische avond in een seksclub.

De dingen gingen echter niet helemaal volgens plan. "Binnen de eerste vijf minuten waren we allemaal naakt, zaten we in een bubbelbad en stelde ik me voor met mijn echte wettelijke naam," legde ze uit. "Maar nog voordat ik daar de kans voor had, riep iemand in het bubbelbad naar me: 'Ben jij Nova Hawthorn?' Op dat moment realiseerde ik me dat ik niet in staat zou zijn om te ontspannen of uit te schakelen, en ik voelde dat ik Nova moest blijven omdat ik al herkend was en ik wilde niet dat ze door elkaar gehaald werden."

"Ik authentiek zijn"

Nova geeft toe dat het verwarrend kan zijn om werk en plezier te combineren. Maar sinds die ontmoeting heeft ze besloten om het meer te doen. Ze zei: "Ik heb wel het gevoel dat ik altijd 'aan' moet zijn, maar sinds die avond ben ik mijn persoonlijke en professionele leven wat meer gaan mengen in plaats van ze volledig te scheiden. Op die manier is het eenvoudiger voor me. Bovendien wil ik echt authentiek zijn tegen mensen. Ik bedoel, het enige wat echt nep aan me is, is mijn naam."

Vorig jaar was Nova tegenover Daily Star nog heel openhartig over haar OnlyFans-inkomsten. Ze zei ook dat ze haar familie graag verwent met haar geld: "Ik help mijn familie waar ik kan. Een uitbundig wijnweekend voor mijn grootouders, schoolvakanties in de stad met mijn nichtje, hotels en kaartjes voor shows voor mijn moeder en zus, mijn broer helpen met het inrichten van zijn eerste appartement. Het maakt me gelukkig dat ik mijn familie dingen kan geven die ze zelf niet kunnen doen.”

"Ik ben nog steeds een heel zuinig iemand"

“Ik ben opgegroeid in een gezin met een laag inkomen en ben nog steeds zuinig op mijn dagelijkse uitgaven.” Naast het steunen van haar familie heeft ze ook haar studieleningen kunnen afbetalen dankzij haar pikante job, en heeft ze een appartement en een stuk land kunnen kopen. Ze mag dan wel worstelen om de ‘echte liefde’ te vinden, financieel is ze zeker de baas! Hieronder nog wat leuke kiekjes van Nova Hawthorne:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties