"Op zakenreis dook ik in bed met twee vrouwelijke collega's. Mijn leven is sindsdien een echte hel!" Stories
"Op zakenreis dook ik in bed met twee vrouwelijke collega's. Mijn leven is sindsdien een echte hel!"
Stories

"Op zakenreis dook ik in bed met twee vrouwelijke collega's. Mijn leven is sindsdien een echte hel!"

Op Reddit vind je regelmatig wel ‘bijzondere’ verhalen van mensen die eigenlijk om hulp schreeuwen nadat ze bijzondere dingen deden. Vandaag het verhaal van een vrouw die zoiets deed met enkele collega’s…

“Mijn leven is in een vrije val nadat ik dronken werd en mezelf compleet liet gaan met twee vrouwelijke collega's. We waren op een cursus aan de kust,” steekt ze van wal. “De workshops en lezingen waren saai, dus ik bracht veel tijd door met het ondersteunen van de hotelbar. Op de laatste middag kreeg ik gezelschap van collega's die wel in waren voor een lolletje. We dronken wijn voordat we overgingen op shotjes.”

"De volgende ochtend was ik nog steeds geil"

“Tegen 21.00 uur waren we nog maar met z'n drieën - ik en twee vrouwen van de verkoop. De ene stelde voor om een fles te pakken en terug te gaan naar haar kamer, dus dat deden we. Van het een kwam het ander en we hadden met z'n drieën seks in haar bed. Het was wild. De volgende ochtend was ik nog helemaal opgepept. Mijn mannelijke collega's schaterden het uit toen ik naar mijn auto liep. Toen ik thuiskwam, was ik nog steeds zo geil dat ik mijn partner in bed lokte waar ik in vuur en vlam stond.”

“Twee dagen later ging mijn partner door het lint. Iemand had gekletst! Mijn partner zei dat ze niet langer bij me wilde zijn en mijn baas zei dat hij "mijn positie aan het heroverwegen is" omdat hij erop vertrouwde dat ik me zou gedragen. Ik voel me een complete idioot. Mijn partner is een geweldig persoon. Hoe kon ik haar verraden? Ze verstopt zich nu bij haar zus. Ik heb geprobeerd haar te bellen en te sms'en, maar ze weigert met me te praten.”

"Hij die me verklikte, paradeert nu als een pauw!"

“Ondertussen word ik op het werk aan de kant gezet en genegeerd. Mijn twee vrouwelijke collega’s met wie ik het gezellig maakte zijn overgeplaatst naar een ander kantoor en de man die ik als mijn beste collega beschouwde (van wie ik denk dat hij het lek was) paradeert rond als een pauw. Help, hoe moet ik dit aanpakken!?” De meeste andere Redditters hadden weinig medelijden met de bedrieger. Iemand zei: “Je moest een cursus volgen voor je werk, het was geen vakantie. Maar je gedroeg je als een geile tiener op een eerste reis alleen. Nu betaal je de prijs.”

"Leer van je fout en bied je excuses aan"

Iemand anders reageerde: “Helaas is je zakenreisje op spectaculaire wijze uit de hand gelopen. Neem dit op de koop toe en leer van je fout.” Nog een andere Redditter zei: “Je moet de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de hoeveelheid die je dronk en de manier waarop je je gedroeg. Je hebt je vriendin gekwetst en je baas is woedend. Het spreekt voor zich dat je je excuses moet aanbieden aan iedereen die je hebt teleurgesteld en gekwetst!”

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties