Oud maar goud - Caitlin heeft stomende vrijpartij met vriend, maar 'hulpmiddel' blijft ergens steken Stories
Oud maar goud - Caitlin heeft stomende vrijpartij met vriend, maar 'hulpmiddel' blijft ergens steken
Stories

Oud maar goud - Caitlin heeft stomende vrijpartij met vriend, maar 'hulpmiddel' blijft ergens steken

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat ene Caitlin een wel heel vervelend probleempje had...

Een vrouw onthulde destijds aan haar TikTok-volgers dat ze een vibrator chirurgisch uit haar bips moest laten verwijderen nadat deze vast was komen te zitten tijdens een stomende sekssessie met haar vriend. Caitlin Savage ging viraal nadat ze een slideshow van foto's deelde waarop ze te zien was in een ziekenhuisbed met röntgenfoto's waarop duidelijk te zien was wat het probleem exact was. Meer dan twee miljoen mensen bekeken het filmpje, dat ondertussen van TikTok verwijderd werd.

"Slechtste dag van heel mijn leven"

De verpleegster in opleiding gaf de clip het volgende onderschrift: "Slechtste dag van mijn hele leven. Les van de dag: stop geen dingen waar ze niet mogen komen." Duizenden mensen doken in de commentarensectie en vroegen hoe het gebeurde, wat leidde tot een vervolgvideo. Daarin zei Caitlin: "Wat er gebeurde was dat mijn vriend en ik aan het seksen waren en dat we besloten om iets in mijn kont te stoppen. De vibrator kwam vast te zitten. Ik kon hem er niet uit krijgen en heb werkelijk alles geprobeerd. Zelfs glijmiddel hielp niet!”

Ook een deurknop…

Caitlin ging verder: "Ik moest naar het ziekenhuis. Het was vernederend. Ik heb me nog nooit zo geschaamd in mijn hele leven. Ik kon er niet met de dokters over praten. En al zeker niet omdat ik een verpleegster in opleiding ben. Ik moest onder narcose en de vibrator operatief laten verwijderen. Ze gaven me nadien de vibrator in een zwarte zak en vroegen of ik hem terug wilde. Ik zei: nee, dank je!”

Veel TikTok-gebruikers hadden een mening over het voorval. Eén iemand zei: "Als je je er beter door voelt, mijn moeder werkt in de X-ray ze heeft een jongen gezien met een ronde deurknop die daar vast zat." Een andere schreef: “Ben je dan al die tijd ook blijven trillen?” Ten slotte vroeg iemand zich af: “Zat hij er misschien voor een stuk in en ben je dan op je gat gevallen!?” Ah zo lachen met andermans miserie…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties