Oud maar goud - Mijn lief wipte met de dj op mijn verjaardagsfeest en had overal lovebites Stories
Oud maar goud - Mijn lief wipte met de dj op mijn verjaardagsfeest en had overal lovebites
Stories

Oud maar goud - Mijn lief wipte met de dj op mijn verjaardagsfeest en had overal lovebites

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom halen we in de rubriek 'Oud maar goud' een Clint-artikel vanonder het stof dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat een man vertelde wat zijn lief met de dj had gedaan...

Een woedende kerel had destijds meer dan genoeg van de capriolen van zijn vriendin. Hij onthulde dat ze met de DJ naar bed is geweest tijdens zijn 30e verjaardagsfeest en dat ze zelfs terugkwam van een avondje stappen met ‘liefdesbeten’ in haar borsten. Ja, dat is wel een reden om je zorgen te beginnen maken…

"Ze heeft verschillende minnaars in de stad"

De man vertelde: “Mijn vriendin is niet in staat tot trouw of loyaliteit. Ze liegt, ze bedriegt en ze neukt. Ze had seks met de DJ tijdens mijn 30e verjaardagsfeest en verdween drie dagen tijdens onze laatste vakantie. Nu heeft ze elke week wel een paar keer een smoes dat ze moet overwerken. Natuurlijk heeft ze in de stad een paar minnaars!”

“Onlangs kwam ze op een vrijdag thuis met een paar ‘lovebites’ op haar borsten,” ging hij verder. “Ik confronteerde haar ermee en ze ratelde een belachelijk verhaal af over enkele dronken collega’s die haar vastpinden en kusten ‘om te lachen’. Ik heb het huis van mijn overleden vader in april verkocht en heb nu een grote som geld. Mijn vriendin is zelfs wanhopig op zoek naar geld. Maar durf ik haar te dumpen en opnieuw te beginnen?”

"Niemand verdient deze vernedering!"

De relatietherapeute van de Daily Star had destijds wel wat advies in petto. Ze zei: “Je hebt al veel te veel van haar geaccepteerd. Ik vermoed dat je uit gewoonte en plichtsbesef bij haar bent blijven hangen, maar nu je het geld van je overleden vader hebt, kun je vrij zijn. Niemand verdient de vernedering die ze je heeft aangedaan. Van slapen met andere mannen tot zelfs zich slecht gedragen op je verjaardagsfeestje. Ze is een hardvochtig, egoïstisch individu.”

“Je bent het aan jezelf verplicht om je leven weer op te eisen en het ten volle te leven,” ging Jane verder. “Praat met vrienden en familie en vraag om steun bij het volgen van je dromen. Wie weet vind je zelfs opnieuw de liefde met een nieuwe persoon die de betekenis van de woorden loyaliteit en respect begrijpt. Blijf zeker niet bij de pakken zitten!”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties