Oud maar goud - 'Pikante' poetsvrouw Sammi verdient fortuinen en heeft zelfs een bodyguard Stories
Oud maar goud - 'Pikante' poetsvrouw Sammi verdient fortuinen en heeft zelfs een bodyguard
Stories

Oud maar goud - 'Pikante' poetsvrouw Sammi verdient fortuinen en heeft zelfs een bodyguard

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat we jullie het bijzondere verhaal van een topless poetsvrouw brachten...

Een jonge vrouw heeft onthuld hoeveel ze verdient op een gemiddelde dag dat ze als topless poetsvrouw de huizen van mensen schoonmaakt. Sammi, uit Florida, maakt vijf huizen per dag een uur lang schoon in schaarse kleding en verdient daarmee meer dan 2.000 euro. De 22-jarige is een lucratieve carrière begonnen door 400 euro per uur te vragen voor haar pikante diensten en krijgt vaak ook nog eens royale fooien van klanten.

Bodyguard

Het OnlyFans-model / poetsvrouw betaalt haar beveiliger, Joe, 35 procent van haar dagloon om haar naar haar werk te rijden en buiten te wachten 'voor het geval er iets gebeurt'. In een filmpje op TikTok vertelde Sammi: “Het is natuurlijk niet verplicht om fooien te geven, maar der meerderheid van mijn klanten doet het wel. Joe krijgt een bepaald percentage en ik rond het altijd af naar boven omdat hij geweldig is.” Enkele van Sammi’s filmpjes werden trouwens verwijderd door TikTok en haar account werd geschorst. Ze repostte alles op Instagram, waar de video’s duizenden views kregen en kijkers onder de indruk waren van haar verdiensten.

"Hoe kan je 5 huizen op één dag schoonmaken?!"

Iemand zei: “Ik ben sterk onder de indruk van wat je verdient, maar nog meer van het feit dat je elke dag vijf huizen kan schoonmaken.” Nog een volger schreef: “Ik heb de verkeerde job! Waar kan ik solliciteren?” Ten slotte was er iemand die voor oog had voor Joe, de beveiliger: “Hij is de slimste, meid. Jij moet werken en hij verdient geld door gewoon in de auto te zitten.” In een ander filmpje legde Sammi uit waarom ze haar beveiliger Joe zo'n royaal loon betaalt. Ze zei dat Joe al vijf jaar in de particuliere beveiliging werkt en vroeger marinier was, dus hij 'weet wat hij doet'.

Als er iets misgaat, gebruikt Sammi een SOS-horloge om Joe te waarschuwen die buiten het huis wacht in de auto. “Eigenlijk is het zoals het klinkt, het is een horloge en je drukt op een knop en het waarschuwt hem onmiddellijk," legde ze uit. Sammi heeft het horloge gelukkig nog maar één keer hoeven te gebruiken toen een man 'handtastelijk' werd, ondanks dat ze een 'no touch'-service aanbiedt. Ze gaf de klant twee waarschuwingen voordat ze Joe alarmeerde, die ingreep en haar uit het huis verwijderde. Sammi zei ook dat het in haar contract staat dat klanten nooit hun voordeur op slot mogen doen als ze binnen aan het schoonmaken is.

"Joe zal de deur openbreken als dat nodig is"

“Als ik zie dat ze het proberen te vergrendelen, zal de service onmiddellijk worden beëindigd en er zal geen restitutie zijn,” zei ze. “Dat is natuurlijk voor mijn veiligheid, want het laatste wat ik nodig heb is mijn beveiligingsman die een deur openbreekt, wat hij zeker zal doen als hij bij mij moet komen.” Sammi zei dat hoewel sommige mensen denken dat het betalen van 35 procent van haar inkomsten aan Joe te hoog is, het een kleine prijs is voor haar veiligheid. “Joe behandelt me goed en hij is goed in zijn werk. Ik vertrouw hem met mijn leven en ik zal zeker niet iemand karig betalen als mijn leven in zijn handen ligt,” besloot ze.

Hieronder vind je nog wat leuke foto’s van Sammi:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties