'Pikant' model dat haar oude jaarloon in slechts twee dagen verdiende, onthult de wildste verzoeken die ze kreeg Stories
'Pikant' model dat haar oude jaarloon in slechts twee dagen verdiende, onthult de wildste verzoeken die ze kreeg
Stories

'Pikant' model dat haar oude jaarloon in slechts twee dagen verdiende, onthult de wildste verzoeken die ze kreeg

Een zeer succesvolle OnlyFans-ster heeft inzicht gegeven in een aantal van de ‘wildste’ verzoeken die ze van haar abonnees heeft ontvangen. Isla Moon was ooit een labcoördinator en onderzoeksassistent die psychologie en neurowetenschappen studeerde, maar nadat ze slechts 10.000 euro per jaar verdiende in haar parttime rol, besloot ze een OnlyFans-account aan te maken om haar inkomen aan te vullen.

Maar Isla wist niet dat ze uiteindelijk in de top 0,01 procent van makers op OnlyFans zou komen. Vorig jaar harkte ze maar liefst 5 miljoen euro binnen! Isla begon online veel aandacht te krijgen toen een TikTok van haar viraal ging in mei 2021. In slechts twee dagen tijd verdiende ze naar eigen zeggen haar jaarlijkse laboratoriumloon. Isla besloot toen de sprong te wagen en gooide haar PhD-plannen overboord ten gunste van OnlyFans, en je kan zeker zeggen dat het risico zich heeft uitbetaald voor de Canadese.

"Ik moest insecten verpletteren en pannenkoeken eten"

Maar dat wil niet zeggen dat de job geen moeilijkheden met zich meebrengt - zoals vreemde verzoeken van fans. OnlyFans-creators zoals Isla krijgen vaak rare vragen van abonnees, waarbij de bekende Twitch-streamer Amouranth ooit werd gevraagd om te doen alsof ze 'zichzelf opblaast als een ballon'. Iemand anders vroeg haar om zijn testikels te 'verminken' met haar stiletto's. Auwch!

Toen Unilad haar vroeg naar de meest ongewone verzoeken die ze kreeg, vertelde Isla: "Er was een man die vroeg om ‘bug stomping’. Het kwam erop neer dat hij wilde dat ik een paar grote insecten pakte en erop stampte. Ik ben geen kink shaming, maar het is gewoon niet mijn ding dus ik moest het verzoek afwijzen." Een ander verzoek dat Isla te binnen schoot was toen ze werd gevraagd om een stapel pannenkoeken te eten en zichzelf te filmen. “Toen heb ik ook nee gezegd, omdat ik er gewoon geen zin in had.”

"AI zal ik nog niet meteen gebruiken"

"Ik werd gevraagd om een stapel pannenkoeken te eten en mezelf op te nemen terwijl ik aan het eten was en mijn opgeblazen buik te laten zien. Ik hou er niet van om opgeblazen te zijn.” Terwijl Isla ooit wél aangepaste verzoeken deed voor haar fans, is ze daar sindsdien mee gestopt. Ze zei: "Er zijn zoveel verzoeken die ik interessant vind, maar ik moest er gewoon mee stoppen. Sommige zijn er gewoon over."

Terwijl content creators als Amouranth zijn begonnen met AI voor verzoeken die ze niet wil of kan doen voor fans, zei Isla dat ze er nog niet helemaal klaar voor is om zich op dat gebied te begeven. Ze merkt op dat AI op dit moment 'booming' is, maar Isla geeft toe dat het haar op dit moment 'te veel afschrikt'.

(Bron: Unilad)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties