Ryan (28) heeft een relatie met Jeff (45) en Kenny (42): "Ik ben niet hun boy toy, we zijn stapelverliefd!" Stories
Ryan (28) heeft een relatie met Jeff (45) en Kenny (42): "Ik ben niet hun boy toy, we zijn stapelverliefd!"
Stories

Ryan (28) heeft een relatie met Jeff (45) en Kenny (42): "Ik ben niet hun boy toy, we zijn stapelverliefd!"

Ryan (28), Jeff (45) en Kenny (42) zijn een trio-koppel uit Florida. Kenny en Jeff ontmoetten elkaar zo'n 12 jaar geleden voor het eerst op een online datingapp en trouwden kort daarna. Ze hielden altijd al van het idee om een derde persoon aan hun relatie toe te voegen. Kenny vertelde Truly: "Het was nooit een bewuste keuze om onze relatie te openen, het gebeurde meer natuurlijk."

Ze kenden Ryan van zijn online aanwezigheid als pilatesinstructeur en Jeff benaderde hem: "Ik heb Ryan een beetje gestalkt online, op de meest niet-griezelige manier", grapte hij. De aantrekkingskracht was er ook voor Ryan: "De eerste keer dat we samen optrokken, was het meteen verliefdheid, liefde en plezier," zei hij.

Persoonlijkheden in evenwicht

Ze zijn nu bijna een jaar samen. "Dit is niet de eerste keer dat we een driehoeksverhouding hebben, maar dit is wel de meest succesvolle relatie die we zien als een relatie voor de lange termijn", legt Kenny uit. De driehoeksverhouding werkt goed voor hen omdat hun persoonlijkheden elkaar in evenwicht houden. Hoewel Kenny en Jeff al aanzienlijk langer bij elkaar zijn, voelt het alsof Ryan altijd bij hen is geweest en ze zouden zich niet kunnen voorstellen om weer een ‘normaal’ koppel te zijn.

Ryan (28) heeft een relatie met Jeff (45) en Kenny (42): "Ik ben niet hun boy toy, we zijn stapelverliefd!"

Commentaren

Ondanks hun geluk heeft de groep veroordelend commentaar gekregen voor hun onconventionele manier van leven. "Soms beoordelen mensen ons omdat we zo ver uit elkaar liggen in leeftijd," zei Ryan. Het oorspronkelijke oudere koppel is ervan beschuldigd zijn "sugar daddy" te zijn en haters beweren dat Ryan hun "boy toy" is. Hieronder kun je de volledige reportage bekijken over dit toch wel bijzondere drietal…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties