Sarah: "Ik ga van bil met collega's op de achterbank van onze auto terwijl mijn man achter het stuur zit" Stories
Sarah: "Ik ga van bil met collega's op de achterbank van onze auto terwijl mijn man achter het stuur zit"
Stories

Sarah: "Ik ga van bil met collega's op de achterbank van onze auto terwijl mijn man achter het stuur zit"

Na heel wat jaren samen te zijn met je partner kan er natuurlijk wel eens een sleur in je seksleven komen. Dat is vaak de tijd om eens iets nieuw en spannend te proberen, maar sommige mensen gaan wel behoorlijk ver om de seks in hun huwelijk weer een tikkeltje spannender te maken.

Een zekere Sarah klapte uit de biecht over haar opvallende seksleven tijdens de Strictly Anonymous-podcast. Dit is een immens populaire podcast waar mensen unieke verhalen doen over hun seksleven. Vaak verhalen die je niet elke dag hoort!

Eerste trio smaakte naar meer

Sarah onthulde dat ze al sinds haar 15de gelukkig samen is met haar huidige echtgenoot, ondertussen is ze een jonge dertiger. Toen er enkele jaren geleden wat roest op hun seksleven kwam te zitten, besloten ze om eens wat nieuwe dingen te verkennen. In eerste instantie dachten ze vooral aan een trio met een tweede man erbij. Een (wildvreemde) geschikte kandidaat vinden die 100% konden vertrouwen, bleek echter geen eenvoudige klus. daarom besloten ze om het eens te proberen met een collega van Sadie. Haar echtgenoot vond het allemaal ok en hun eerste trio bleek ook een groot succes te zijn en smaakte naar meer.

(lees verder onder de foto)

Sarah: "Ik ga van bil met collega's op de achterbank van onze auto terwijl mijn man achter het stuur zit"
(Credit: Freepik)

Seks op de achterbank

Dit trio veranderde echter al snel in iets heel anders: "Op een bepaalde dag had ik eigenlijk helemaal niet de tijd om een uur of twee te liggen rampetampen. Ik stelde toen aan een collega van mij voor om een vluggertje te hebben in onze (grote) auto. Ik vertelde dat het plan was dat mijn man ondertussen gewoon zou rondrijden terwijl wij seks hadden op de achterbank. Mijn collega had daar wel zin in want hij vond het heel avontuurlijk."

"Na enkele keren werd dit al snel een soort van gewoonte en begonnen we dit wekelijks te doen met één van mijn collega's. Mijn man zit dan altijd achter het stuur terwijl ik vurige seks heb met een collega op de achterbank. Mijn echtgenoot kan in de achteruitkijkspiegel alles netjes volgen en hij geniet daar enorm van", legde Sadie uit.

via GIPHY

Het perfecte koppel

Ondanks dat haar man dus niet meer meedoet in een trio, maar enkel nog maar toekijkt, is hij naar eigen zeggen wel heel gelukkig met zijn seksleven. Meer zelfs, iedereen in hun omgeving vindt hen het perfecte koppel:

"Onze familie en vrienden vinden ons nog steeds het ultieme koppel. Wij kussen nog steeds in het openbaar en houden nog altijd elkaars hand vast. En wat er achter 'gesloten deuren' gebeurt in ons seksleven maakt alles ook echt perfect", besloot Sarah.

(Bron: Strictly Anonymous)

(Intropic: Image by Racool_studio on Freepik)
13 claps
9 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties