S*kswerker Malicious onthult hallucinante dingen die ze meemaakte: "Ik werd neergestoken, maar zal nooit stoppen" Stories
S*kswerker Malicious onthult hallucinante dingen die ze meemaakte: "Ik werd neergestoken, maar zal nooit stoppen"
Stories

S*kswerker Malicious onthult hallucinante dingen die ze meemaakte: "Ik werd neergestoken, maar zal nooit stoppen"

Een jonge vrouw die werkt als prostituee in het beruchte gebied van Figueroa Street in Los Angeles, zegt dat hoewel ze elke keer dat ze in de auto van een man stapt haar leven op het spel zet, ze de voorkeur geeft aan sekswerk boven een normale baan.

De 19-jarige, die de naam Maliscious gebruikt, vertelde in de Soft White Underbelly-podcast dat ze een keer was gestoken door een klant, maar toch terugkeerde naar de straten. Ze had ooit de ambitie om rapper te worden, voordat ze in de seksindustrie belandde. "Ik heb een groot talent voor muziek", zegt ze. "Maar ik ben te kieskeurig met mijn muziek. Ik wil ervoor zorgen dat alles perfect is als ik het uitbreng..."

400 dollar in 15 minuten

Het was terwijl ze aan het werk was in een opnamestudio eind vorig jaar dat ze "verstrengeld raakte" met een man die haar inleidde in prostitutie. Ze zegt dat het geld veel beter is dan bij eerdere jobs die ze heeft gehad. "Als je 9 tot 5 werkt, verdien je zoiets als 9 dollar per uur." In plaats daarvan beweert ze dat ze in 15 minuten in Las Vegas 400 dollar kan verdienen. Er is echter een aanzienlijk nadeel aan sekswerk, geeft Maliscious toe.

"Elke dag zet je je leven op het spel. Elke auto waarin je stapt, elke deal die je maakt... Ik ben in de maag gestoken. Er zijn mannen die je proberen te ontvoeren, ze zullen proberen je te beroven." Om die reden zegt Maliscious: "Het is heel belangrijk dat je dit niet alleen doet." Ze legt uit dat haar pooier, naast het bieden van enige mate van veiligheid, ook voor haar geld zorgt. "Elke vrouw in deze business heeft begeleiding nodig," zegt ze. "Ik geef graag mijn geld uit aan kleding, schoenen en tassen," geeft ze toe.

S*kswerker Malicious onthult hallucinante dingen die ze meemaakte: "Ik werd neergestoken, maar zal nooit stoppen"

"Ik ben een paar keer gestopt, maar..."

"Als ik mijn eigen geld vasthoud, wordt het niet op de juiste manier gespaard." Maliscious zegt dat ze een paar keer is gestopt met sekswerk, maar zelfs als ze geen mannen probeert op te pikken, kan ze het niet laten. "Ik loop bijvoorbeeld op Maryland Parkway en een man zal naar me toe komen en zeggen 'Oh, je bent heel schattig... je bent aantrekkelijk.' En dan ben ik verloren. Mannen proberen me te laten stoppen in hun auto's ... Ze zullen zeggen: 'Oh, je bent heel aantrekkelijk, heb je een lift nodig?' en dan kan ik geen nee zeggen.”

Advies voor andere vrouwen

Ze zegt dat dat zelfs gebeurde toen ze nog een kind was, maar mannen leken zich niet te bekommeren als ze zei dat ze minderjarig was. Hoewel ze geen plannen heeft om te stoppen met sekswerk, geeft Maliscious toe dat het "zwaar op je kan drukken." Haar boodschap aan andere jonge meisjes die eraan denken hierin te stappen is: "als je iets anders in je mars hebt, probeer dan eerst iets anders te doen." Hieronder kun je het volledige interview met Malicious bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties