"Telkens ik op reis ga met m'n maten, bedrieg ik mijn vrouw. Het leven is te kort om het niet te doen!" Stories
"Telkens ik op reis ga met m'n maten, bedrieg ik mijn vrouw. Het leven is te kort om het niet te doen!"
Stories

"Telkens ik op reis ga met m'n maten, bedrieg ik mijn vrouw. Het leven is te kort om het niet te doen!"

Nu de zon eindelijk schijnt, trekken we binnenkort met zijn allen op zomervakantie. Maar… vrouwen kunnen hun man maar beter in de gaten houden als hij met zijn maten op reis gaat. Uit een nieuwe studie van IllicitEncounters.com blijkt immers dat de meerderheid van de mannen zichzelf niet als vreemdgaand beschouwt als ze dit in het buitenland doen.

Van de 1.800 mannen die werden ondervraagd door de buitenechtelijke datingsite, ziet 77% van hen geen probleem in het hebben van een affaire op buitenlandse bodem, en vindt het zelfs aanvaardbaar. Op de vraag waar ter wereld zij zoiets al uitgespookt hebben, kwam Ibiza als ‘beste’ uit de bus met 44% van de stemmen. De ultieme vakantiebestemming voor makkers onder elkaar, vaak beschouwd als het feestparadijs, is duidelijk een hotspot om ‘grenzen te verleggen’.

"Het is gewoon fysiek, ik zoek geen emotionele band"

Op de tweede plaats kwam Ayai Napa met 41% van de stemmen. De kust van Cyprus heeft duidelijk ‘sex appeal’, met een non-stop rollercoaster van zon, zee en feesten, en remmingen worden vaak thuis gelaten. Magaluf haalde ook de top 3: 36% van de mannen gaf toe dat ze hun partner hadden bedrogen terwijl ze van de Spaanse zon genoten. Ene Shaun, die de datingsite gebruikt, zei: "Wat in het buitenland gebeurt, blijft in het buitenland. Het is nu een beetje een ritueel geworden voor mij en de jongens.”

"Elk jaar boeken we een week weg: zon, lekker eten, geweldig gezelschap en als je geluk hebt, een leuke one-night stand,” ging hij verder. "Natuurlijk zou mijn vrouw niet blij zijn als ze wist wat we doen, maar omdat het gewoon seks en een beetje plezier is, hoeft ze zich nergens zorgen over te maken. Ik hou niet minder van haar, maar het leven is kort, dus waarom niet!" Een ander lid van IllicitEncounters.com, Joshua, zei: "Voor mij bestaat er geen twijfel over dat vreemdgaan in het buitenland aanvaardbaar is. Ik heb het eerder gedaan, het is gewoon fysiek, ik ben niet op zoek naar een emotionele band, dus zolang je die twee kunt scheiden, kan het geen kwaad.”

"Mix van zon en te veel alcohol"

"Je drinkt wat te veel met de jongens, gaat een beetje los, komt thuis en alles is weer normaal - niemand hoeft het te weten,” klonk het. Jessica Leoni, expert op het gebied van seks en relaties, zei op de datingsite: "Nu de temperaturen gaan stijgen en de langverwachte komst van de zomer eindelijk voor de deur staat, kun je misschien beter twee keer nadenken voordat je instemt met de mannenvakantie van je partner. Het is de mix van zon, overvloedige hoeveelheden alcohol en ver weg zijn van de vrouw die hen op een dwaalspoor kan brengen. Met minder remmingen gaat het erom zich te amuseren, de dag te grijpen en dingen te doen die ze thuis niet zouden of kunnen doen."

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by gpointstudio on Freepik)
3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties