"Tijdens een 10-daagse vakantie ging ik van bil met 22 mannen. Ik snap niet dat ik nu een sl*t genoemd wordt!" Stories
"Tijdens een 10-daagse vakantie ging ik van bil met 22 mannen. Ik snap niet dat ik nu een sl*t genoemd wordt!"
Stories

"Tijdens een 10-daagse vakantie ging ik van bil met 22 mannen. Ik snap niet dat ik nu een sl*t genoemd wordt!"

Een natuurster die een slet genoemd werd omdat ze op vakantie met meerdere mannen naar bed ging, heeft de 'dubbele standaarden' voor mannen en vrouwen aan de kaak gesteld. Taila Maddison uit Australië heeft online een grote schare volgers verzameld die op de hoogte blijven van haar leven als racy content creator. Na een recente relatiebreuk besloot Taila naar Europa te vliegen en onthulde later in een video dat ze tijdens een 10-daagse vakantie met 22 mannen had geslapen om over haar ex heen te komen.

Haar bekentenis ging al snel viraal nadat ze was gedeeld door een zelfbenoemde ‘woke-influencer’ die controversieel datingadvies geeft aan mannen over hoe ze vrouwen moeten behandelen. Freddiemc, die bijna 1 miljoen volgers heeft op Instagram en TikTok, deelde zijn gedachten over de video van het model. Hij beweerde dat haar capriolen haar een ‘schande voor haar hele bloedlijn’ maakten. Dit leidde tot haatbetuigingen aan het adres van de 25-jarige man, die het als bewijs zag dat ‘we te maken hebben met de slechtste generatie vrouwen in de geschiedenis’.

"Deze haat is een echte aanval op mij"

Taila zei dat ze gewend is aan kritiek vanwege de aard van haar job, maar zei dat deze lawine van haat voelde als een ‘aanval’ op haar omdat ze een vrouw is die heel open is over haar seksualiteit. "Ik probeer de meeste negativiteit te negeren, maar op deze schaal is het moeilijk te negeren," vertelde ze aan news.com.au. "Ik vind het hard om een 'schande' genoemd te worden. Als het een jongen was die de video had gepost, zouden hij en zijn maten elkaar de hand schudden en erom juichen. Het is buitengewoon triest dat er in 2024 nog steeds met twee maten wordt gemeten."

Wetenschappelijk bewezen

Hoewel sommigen de beweringen misschien proberen te ontkrachten, is er echte wetenschap die Taila’s punt ondersteunt, aangezien een onderzoek gepubliceerd in de National Library of Medicine heeft aangetoond dat ‘een groter aantal seksuele partners positief gecorreleerd is met de acceptatie door leeftijdsgenoten van jongens, maar negatief gecorreleerd is met de acceptatie door leeftijdsgenoten van meisjes’ onder jongere generaties. Taila voegde eraan toe: "Mannen zullen dit soort oordelen nooit hoeven te ervaren of weten hoe het is om slet genoemd te worden. Ik zou nooit een video maken over het leven van iemand anders en hen uitschelden."

"Seks is gewoon een onderdeel van het leven"

Gelukkig heeft Taila een dikke huid ontwikkeld, dankzij de vaak ‘nare’ opmerkingen die ze dagelijks over haar beroep krijgt. Ze zei: "Seks is gewoon een onderdeel van het leven. Ik denk niet dat het iets is om je voor te schamen. Mijn dierbaren kennen me en weten wat voor persoon ik in het echte leven ben, mijn online content is er alleen om mijn bedrijf op te bouwen. Ik ben altijd een open boek geweest over alles in het leven en ik wil dat mijn sociale media daar een afspiegeling van zijn, dus er is niet veel dat niet mag.”

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties