"Tijdens mijn laatste zakenreis ging ik met 90 mensen van bil. Nu verdien ik wel een dagje verlof!" Stories
"Tijdens mijn laatste zakenreis ging ik met 90 mensen van bil. Nu verdien ik wel een dagje verlof!"
Stories

"Tijdens mijn laatste zakenreis ging ik met 90 mensen van bil. Nu verdien ik wel een dagje verlof!"

Een natuurster vindt dat ze 'een dagje vrij' moet nemen nadat ze een heftige ‘werkreis’ heeft gemaakt en met 90 mensen van bil is gegaan. Hayley Davies werd onlangs geïnterviewd door Pillow Talk-gastheer Ryan Pownall.

De 31-jarige Hayley uit Melbourne, Australië, liet de gastheer versteld staan met een wilde seksbekentenis - wat geen geringe prestatie is voor een kerel die als beroep naar wilde verhalen van natuursterren luistert. Ze bekende dat ze tijdens haar werkreis met Bang Network - die 80 dagen duurde – met 90 mensen seks had. Ze beweert dat sommige triootjes waren en andere individuele ontmoetingen, met een ‘verscheidenheid aan seksuele handelingen’.

Alle soorten, alle combinaties…

In de video, die meer dan 10.000 likes heeft gekregen, zei ze: "Ik heb er 90 gedaan in 80 dagen. Alle geslachten, alle soorten seks, alle combinaties, noem maar op. Ik denk dat ik nu wel een dagje vrij heb verdiend!” Instagramgebruikers gingen meteen naar de comments om hun mening te geven - met mensen die verdeeld waren over of het walgelijk of indrukwekkend was.

“Dit is gekkenwerk!”

Eén gebruiker zei: "Dat is walgelijk." Een ander voegde eraan toe: "De manier waarop Ryan "wow" zegt, is meer alsof hij "Jezus f***ing Christus" zegt, alleen op een meer respectvolle manier." Een derde merkte op: "Dat is gekkenwerk." Ondertussen schreef een vierde: "Hayley is op een ander niveau Ryan, je zult haar niet begrijpen." In de commentaren bekende Hayley zelfs dat de cijfers nog veel hoger kunnen zijn, want dat ze de tel was kwijtgeraakt.

“Verloor erg vroeg mijn maagdelijkheid”

De natuurster onthulde ook nog dat ze op haar 14e het huis verliet en binnen een jaar niet alleen een bar beheerde, maar ook een ‘bodycount’ van meer dan 40 mannen had opgebouwd. Ze legde uit dat ze opgroeide in een klein stadje en extreem vroegrijp was als het op seks aankwam. Ze gaf toe dat ze haar maagdelijkheid verloor toen ze ‘heel jong’ was en zei dat ze op haar 15e al met ‘40 of 50 mensen’ had geslapen die meestal veel ouder waren dan zij.

Hieronder vind je nog wat leuke plaatjes van Hayley Davies:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties