Trucker overdag, pikant model 's nachts: Lorelei harkt fortuin binnen met volwassen content Stories
Trucker overdag, pikant model 's nachts: Lorelei harkt fortuin binnen met volwassen content
Stories

Trucker overdag, pikant model 's nachts: Lorelei harkt fortuin binnen met volwassen content

Een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur en ‘content creator’ voor volwassenen beweert dat ze 'honderdduizenden dollars' per jaar verdient door de ‘gekke dingen die ze onderweg doet’ te delen. Lorelei Finds, uit het zuiden van de VS, begon zeven en een half jaar geleden als vrachtwagenchauffeur en zegt dat ze mannen heeft getrotseerd die haar vertelden ‘dat je er niet meisjesachtig uit kunt zien en toch een mannenjob kunt doen’. “Maar door mijn vrouwelijke vormen hark ik nu wel een loon van zes cijfers binnen," zegt ze.

De 42-jarige, die zichzelf omschrijft als een ‘vrachtwagenchauffeur overdag en ondeugend model ’s nachts’, begon met de verkoop van expliciete inhoud naast haar job als trucker nadat ze ‘eenzaam werd op de weg’. Volgens haar staat ze nu in de top 0,05% van makers op OnlyFans en in de top 0,4% op Fansly. "Ik ben graag vrachtwagenchauffeur, maar het kan een eenzaam leven zijn. Als je altijd onderweg bent, kan daten moeilijk zijn. Ik wilde een manier vinden om dat deel van mij dat verlangde naar menselijke interactie en seksuele verkenning ook gelukkig te maken," vertelt ze op haar eigen website.

(lees verder onder de foto)

"Mannen zijn er dol op dat ik al 42 ben"

Ze onthulde dat ze al meer dan acht jaar single is, maar nu het gevoel heeft dat ze meer dan 40.000 vriendjes heeft. Volgen Lorelei speelt haar leeftijd van 42 bij dit alles geen rol. “Mannen zijn er dol op dat ik de 40 al gepasseerd ben. Ik heb zoveel succes, dat jongere content creators soms ook zeggen dat ze ouder zijn.” Ze begon in februari 2022 met het maken van volwassen content en onthulde dat ze nu in slechts een week meer geld verdient als pikant model dan in een jaar met de vrachtwagen rijden. “Ik weet het, het is gek. Maar het is wel de waarheid,” zei ze onlangs in een TikTok-filmpje.

Reagerend op vragen waarom ze nog steeds haar vrachtwagenjob heeft als ze zoveel geld verdient met haar volwassen content, zei ze: "Die mindset is waarom je arm blijft. Ik werk elke dag hard om een imperium op te bouwen." Lorelei is niet van plan haar baan op te zeggen omdat ze ‘geniet van het uiten van haar sexy vrouwelijke kant’ terwijl ze onderweg is. "Ik hou ervan vrouw te zijn in een door mannen gedomineerde industrie. Ik hou van de carrière die ik heb gekozen. Ik leef mijn droom," zei ze. Hieronder nog wat leuke plaatjes van Lorelei…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties