"Twee keer per week ga ik 's middags op café met mijn hitsige baas. Daarna pakt hij me op zijn bureau" Stories
"Twee keer per week ga ik 's middags op café met mijn hitsige baas. Daarna pakt hij me op zijn bureau"
Stories

"Twee keer per week ga ik 's middags op café met mijn hitsige baas. Daarna pakt hij me op zijn bureau"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer werd ze gecontacteerd door een vrouw die iets kwijt wilde over haar baas...

“Mijn geile baas zegt dat ik de mooiste vrouw ben die hij ooit heeft gekend. Hij geeft mij de credits voor het redden van zijn geestelijke gezondheid na een moeilijke scheiding,” begint de vrouw. “Ik ben zijn drinkmaatje. Een paar keer per week gaan we 's middags naar een afgelegen café. Daarna waggelen we terug naar kantoor en roept hij me voor een vergadering. Hij doet de jaloezieën naar beneden en we genieten van dronken stoeipartijen terwijl mijn onwetende collega's aan het werk zijn.”

"Ik hou van zijn macht en status"

“Hij kleedt me uit. We vrijen boven zijn bureau en op zijn gladde leren bank. Hij hijgt tijdens zijn orgasmes dat ik gemeen en ondeugend ben. Hij is geen knappe man, maar zijn macht en status brengen me in vervoering. Uiteindelijk glip ik het damestoilet in waar ik me douche en mijn make-up opnieuw aanbreng. We zijn nog nooit echt uit geweest en hij negeert me de rest van de tijd, maar ik ben verslaafd.”

“Ik weet dat hij voorzichtig moet zijn omdat hij een verantwoordelijke baan heeft, maar hij is al maanden gescheiden en ik zou willen dat hij me een kans gaf om mezelf te bewijzen als zijn fulltime partner. Hij weet dat ik mijn vorige vriend heb gedumpt vanwege hem. Hoe kan ik de dingen naar een hoger niveau tillen? Er gaat een gerucht dat hij weggaat om zijn eigen bedrijf op te zetten. Moet ik hem vragen mij mee te nemen - als zijn collega en minnares? Ik kan hem precies dezelfde middagdeal beloven die hij hier krijgt.”

"Wat moet ik hem nu vertellen?"

“Ik ben bang dat ik te sterk overkom. Moet ik hem gewoon vertellen dat ik van hem hou in de hoop dat hij me eindelijk zal zien als de bezeten en trouwe minnaar die ik ben?” Zoals steeds, heeft Jane wel wat advies in petto. “Waarom heeft hij je niets verteld over het bedrijf dat hij aan het opzetten is? Hoe komt het dat je goed genoeg bent om mee uit drinken te gaan en seks mee te hebben, maar dat hij je geen langetermijnplannen toevertrouwt?” zegt ze. “De man is een gebruiker. Jij komt duidelijk niet voor in zijn toekomst. Ja, jij en hij hebben af en toe groezelige seks, maar verder gaat jullie ‘relatie’ niet.”

“Als hij je had willen promoveren tot een nieuwe partner of zakenpartner, dan had hij je nu wel een indicatie gegeven van zijn gevoelens of je belang. Helaas krijg je alleen maar een snel onderonsje in de directiekamer gevolgd door een snelle douche. Hoe kun je zo je leven leiden? Als hij single is en niet eens de moeite kan nemen om je te vertellen dat hij misschien verder gaat, dan spreekt dat boekdelen. Je blijft rondhangen terwijl hele stukken van je leven aan je voorbij gaan.”

"Binnenkort beteken je niks meer voor hem"

“Maak je geen illusies - iedereen op kantoor weet precies wat er aan de hand is. Je collega's zijn niet dom. Je hebt jezelf er misschien van overtuigd dat je baas een fatsoenlijke vent is, maar hij klinkt egoïstisch, koud en berekenend. Als hij onvermijdelijk afkoelt, zul je hem niks meer betekenen. Ik snap dat je hem fascinerend vindt, maar hij is het echt niet waard om je hoofd en je reputatie voor te verliezen!” besluit Jane.

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties