"Vroeger bouwde ik de voorgevel van anderen, nu verdien ik fortuinen met die van mezelf" Stories
"Vroeger bouwde ik de voorgevel van anderen, nu verdien ik fortuinen met die van mezelf"
Stories

"Vroeger bouwde ik de voorgevel van anderen, nu verdien ik fortuinen met die van mezelf"

Een vrouwelijke metselaar liet mensen met verbazing achter toen ze haar vijfjarige carrière opgaf voor een pikant leven voor de camera, waarbij ze 20.000 euro per maand verdient. Darcie Richards had een aanhang van meer dan 100.000 mensen opgebouwd door metselwerkcontent op sociale media te plaatsen. De verbluffende 28-jarige begon haar carrière vijf jaar geleden nadat ze veel van de vaardigheden van het vak van haar vader had geleerd.

Na verloop van tijd dacht ze dat ze het maximale uit haar ‘werkvideo's’ had gehaald en besloot ze haar pagina op te peppen met een meer gewaagd avontuur. De blonde schoonheid opende een account op OnlyFans - een beslissing die haar fans verdeeld heeft achtergelaten. In een gesprek met de New York Post zei Darcie: "Ik dacht, 'ik wil meer geld verdienen. Wat kan ik doen dat de boel echt op zijn kop zet?' Dus ik dacht, ik begin een OnlyFans-pagina."

Instagram-fans zijn niet happy

De zet heeft zich geloond, want ze verdient ongeveer 20.000 euro per maand alleen al aan de abonnementssite. In haar beste week op de site verdiende ze ongeveer 12.000 euro! Maar ondanks de groei van haar bankrekening is haar beslissing omstreden onder haar fans op Instagram. Sommige volgers hebben haar bekritiseerd omdat ze haar online carrière begon door vrouwen aan te moedigen een carrière in het metselwerk na te streven voordat ze van beroep veranderde.

Een gebruiker zei: "Wil niet anders behandeld worden op sites vanwege geslacht, maar begint dan met een OnlyFans-pagina... Doe gewoon je werk, schatje." Een ander voegde toe: "Inspireert meisjes (jongere en oudere) om de bouw in te gaan en gaat dan verder met hen aan te moedigen om dit te doen? Zou hier naar mijn mening niet moeten worden gepromoot." Een derde reageerde: "Was ooit een serieuze vrouwelijke bouwinfluencer en nu overgegaan op deze onzin." Toch lijkt Darcie zich niet te laten ontmoedigen door de kritiek.

"Ze verdient vijf keer zoveel als de anderen op de bouwwerf!"

Ze reageerde: "Ik was ook serveerster, werkte bij Subway, kapper, keukenhulp, meubelfabriek, dierenopvang... wat is je punt? Wie heeft gezegd dat ik in één beroep moet blijven en nooit moet vertrekken of proberen mijn eigen bedrijf te runnen of voor mezelf te werken of meer geld te verdienen...?" Zelfs de moeder van Darcie heeft gereageerd op de trollen en vertelde aan NYP: "Darcie is niet veranderd, geen enkel beetje. Ze is nog steeds onze dochter, ze is nog steeds precies hetzelfde als wat ze was voorheen. Behalve dat ze drie of vier uur in haar slaapkamer verdwijnt en dan vijf keer zoveel verdient als de mannen en vrouwen die zich afbeulen op de werf!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties