"Vroeger was ik agent, nu heb ik een iets pikantere job. Maar mijn handboeien doen nog wel dienst..." Stories
"Vroeger was ik agent, nu heb ik een iets pikantere job. Maar mijn handboeien doen nog wel dienst..."
Stories

"Vroeger was ik agent, nu heb ik een iets pikantere job. Maar mijn handboeien doen nog wel dienst..."

Een voormalig politie-inspecteur heeft een serieuze carrièreswitch gemaakt en ruilde haar job in voor een bestaan als pikante content creator. Leanne (37) werkte 14 jaar bij de politie, maar besloot haar job op te geven en sexy foto's en video's te gaan verkopen. Ze is nu een enorme online ster - met 130.000 Instagramvolgers en een populaire fitness-streamer op het platform Kickstreaming. Haar online roem heeft echter ook nadelen, want de blonde schoonheid is vaak het doelwit van trollen.

Leanne laat zich echter niet uit het veld slaan en slaat keihard terug naar de haters. En dat is precies wat ze deze week deed nadat ze een throwback van zichzelf in haar politie-uniform deelde. Leanne deelde het kiekje naast een recente bikinifoto van haarzelf waarop ze pronkte met haar rondingen en haar tatoeages. Bij de post schreef ze: "Als iemand zegt dat je het niet kunt. Doe het dan twee keer en maak er foto's van."

"Doe je make-up af en doe je werk!"

Ondanks dat veel fans Leanne steunden, besloten sommigen om harde opmerkingen achter te laten op de post over haar carrièreswitch. "Doe nu die make-up af en doe je werk (seksualiseer de werkplek niet)," schreef iemand die duidelijk nog steeds dacht dat ze bij de politie zat. Leanne antwoordde simpelweg: "Lol, hou je mond.” Een ander schreef: "Ze is geen dienstdoende officier. Geen enkel korps zou dit toestaan, vandaar geen korpsmarkeringen." Ook hier sloeg Leanne terug en schreef: "Ok Karen, probeer het nog eens!” Nog een andere hater kreeg te horen: "Ga gewoon naar mijn OnlyFans en abonneer je.. je lijkt gefrustreerd."

"Handboeien aan de haak, maar..."

Leanna heeft een enorme online aanhang opgebouwd met een stroom aan pikante en minder pikante kiekjes en video’s nadat ze de Lincolnshire Police verliet. Ze profiteert ook van haar populariteit met haar OnlyFans-account, waar ze 9,74 dollar vraagt om haar pikante content te zien. Onlangs zei ze tijdens een podcast: “Ja, ik heb mijn handboeien aan de haak gehangen, maar voor de fans die dat willen, haal ik ze er nog altijd graag eens af!” Daar hoeft zeker geen tekeningetje bij!?

Hieronder hebben we nog wat leuke kiekjes van Leanna verzameld...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties