"Vroeger was ik een s*ksbeest, maar mijn huidige lief zegt dat een cornetto nog heter is dan ik" Stories
"Vroeger was ik een s*ksbeest, maar mijn huidige lief zegt dat een cornetto nog heter is dan ik"
Stories

"Vroeger was ik een s*ksbeest, maar mijn huidige lief zegt dat een cornetto nog heter is dan ik"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man die zich zorgen maakt over zijn prestaties in bed...

"Mijn vriendin omschrijft mijn vaardigheden in bed als 'miserabel'. Ze klaagt dat ik geen ritme heb, geen vonk en geen idee..." zegt de man. "Blijkbaar heb ik haar nog nooit een orgasme bezorgd of haar een begeerd gevoel gegeven. In feite ben ik de slechtste minnaar die ze ooit heeft gekend. Ze klaagt dat in bed kruipen met mij net zo opwindend is als een uitstrijkje en dat een ijsje nog heter is dan ik. Vorige week boekte ik een huisje aan zee voor een romantisch weekend."

"Het romantisch weekend was een ramp"

"Ik nam zelfs van tevoren door wat ik allemaal in bed zou doen. Ik heb mentaal gechoreografeerd hoe ik haar zou verleiden en bevredigen, maar uiteindelijk was het een ramp van begin tot eind. Ze klaagde over elke lik en streling en beschuldigde me ervan hardhandig en egoïstisch te zijn. Uiteindelijk stormde ik de kamer uit terwijl zij mokte. Nu voel ik me vreselijk. Ik ben mijn seksuele zelfvertrouwen kwijt en mijn mojo is weggevloeid. Wat ik niet snap is dat ik voor haar met heel veel leuke meiden heb gedate - en geen van hen heeft ooit geklaagd over mijn seksuele prestaties."

"Ik was vroeger een beest in bed"

"Sterker nog, velen zeiden dat ik een beest in bed was. Mijn allereerste vriendin en ik waren zes jaar samen vanaf mijn 16e en ze was er kapot van toen ik haar verliet. Een paar avonden geleden beschuldigde mijn huidige vriendin me ervan dat ik egoïstisch was en niet hard genoeg mijn best deed. Ze vertelde me zelfs dat als ik mijn best niet doe, ze ervandoor zal gaan met een iemand van het werk die haar al maanden probeert te verleiden. Blijkbaar is ze niet bereid om nog meer energie te verspillen aan een vriendje die haar niet kan bevredigen. Ik heb haar gesmeekt om me meer tijd te geven."

"Niet iedereen is seksueel compatibel"

Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto. Ze zei: "Niet iedereen is seksueel compatibel. Je kunt naar je vriendin verlangen en haar leuk vinden, maar als de vonk er niet is, dan moet je een zware strijd leveren. Op dit moment klinken jullie als water en olie - jullie mengen niet. Er is geen chemie of magnetisme. Jullie organiseerden een romantisch weekend en het liep uit op een ramp. Nu dreigt ze er met iemand anders vandoor te gaan. Ik stel voor dat jullie het volgende gesprek buiten de slaapkamer houden."

"Bespreek voorspel, fantasieën, standjes..."

"Jullie moeten eerlijk tegen elkaar zijn over deze relatie. Willen jullie bij elkaar blijven en het laten werken? Om de juiste redenen, niet alleen omdat ze goed is voor je imago, zoals je zelf aangaf. Alles is niet verloren want jullie liefdesleven kan gered worden, maar jij en zij moeten terug naar de basis en er een enorme hoeveelheid werk in stoppen. Bespreek voorspel, fantasieën, standjes en hoe vaak jullie allebei seks willen en nodig hebben. Wat doe jij niet dat zij nodig heeft - en andersom? Maak duidelijk dat je haar tegemoet probeert te komen, maar zij moet ook verantwoordelijkheid nemen en proactief zijn. Maar wees bereid om haar te laten gaan als jullie elkaar uit elkaar dreigen te scheuren."

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties