Vrouw die haar vriend al deelde met haar moeder, deelt hem nu ook met haar zus Stories
Vrouw die haar vriend al deelde met haar moeder, deelt hem nu ook met haar zus
Stories

Vrouw die haar vriend al deelde met haar moeder, deelt hem nu ook met haar zus

Sommige dingen zijn gemaakt om met familieleden te delen, bijvoorbeeld DNA, een ouderlijk huis en, met tegenzin, de afstandsbediening van de TV. Andere dingen, zoals echtgenoten, zijn dat niet. Nee toch!? Maar dat deert TikTokster Madi Brooks niet, die aan haar volgers enige tijd geleden vertelde dat ze haar man vrijwillig deelt met... haar moeder.

Het TikTok-account van Madi werd ondertussen verwijderd, maar in filmpjes die door andere TikTokers gedeeld werden, is te horen hoe ze uitlegt dat ze de speciale ‘driehoeksrelatie’ in haar voordeel kan gebruiken als ze 'niet in de stemming' is. Ze legde uit: "Ik en mijn moeder zijn allebei swingers en het is geweldig. Weet je waarom? Als ik niet in de stemming ben, kan ik mijn man gewoon aan haar geven.

"Zo houd ik mijn man gelukkig"

Madi, haar man en haar moeder hebben allemaal een open relatie, maar zijn ze nog een stap verder gegaan. Madi zei: "Wil je weten hoe ik mijn man gelukkig houd? Ik laat hem met mijn zus spelen." Sommige mensen vroegen zich af wat Madi doet wanneer het een keer haar man is die niet in de stemming is. Haar antwoord: “Iedereen die bij onze relatie betrokken is, is familie van ons.” Betekent dit dan dat ook bijvoorbeeld de broer van haar man mee van de taart smult!? Gezellige boel daar!

Het account van Madi lijkt te zijn verwijderd nadat ze zich uitsprak over haar open relatie, maar sommige TikTok-gebruikers betuigen steun aan haar en de manier waarop zij en haar familie ervoor kiezen om met elkaar om te gaan. Iemand zei: "Ik begrijp de ophef niet. Als je vier toestemmende volwassenen hebt, wie moet er dan oordelen. Leef je eigen leven." Uit een vorig jaar door YouGov gehouden enquête bleek trouwens dat ongeveer een kwart van de Amerikanen zegt geïnteresseerd te zijn in een open relatie, waaronder 30 procent van de mannen en 21 procent van de vrouwen.

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties