Vrouw trouwt met 'geest' maar is alweer gescheiden: "Hij was verliefd op Marilyn Monroe!" Stories
Vrouw trouwt met 'geest' maar is alweer gescheiden: "Hij was verliefd op Marilyn Monroe!"
Stories

Vrouw trouwt met 'geest' maar is alweer gescheiden: "Hij was verliefd op Marilyn Monroe!"

Een vrouw die trouwde met een ‘geest uit het Victoriaanse tijdperk’ heeft onthuld dat ze van hem gescheiden is. De 40-jarige Brocarde stuurde schokgolven door het internet toen ze destijds haar huwelijk met Edwardo aankondigde. Ze zei dat de 'duivels knappe soldaat’ op een stormachtige nacht haar slaapkamer 'binnenstormde' en dat hun lot was bepaald. Ze besloten te trouwen nadat ze elkaar nog maar vijf maanden kenden en ze trouwden op Halloween vorig jaar.

Het ging echter snel van kwaad tot erger. Brocarde zegt dat Edwardo dronken werd tijdens hun huwelijksreis in Barry Island, Wales en dat hij toen heel bezitterig werd. Tot overmaat van ramp ontwikkelde de geest blijkbaar ook een verontrustende fascinatie voor Marilyn Monroe, iets waar zijn vrouw niet blij mee was. De 40-jarige zei dat Edwardo dagenlang verdween en dan terugkwam met een geur van Chanel No.5, de typische geur van Monroe.

"Enige oplossing was een uitdrijving"

Ze probeerde haar nieuwe man te ‘begrenzen’, maar dat maakte hem alleen maar woedend. Dus besloot Brocarde terug te gaan naar de kapel waar ze hun geloften uitwisselden en voerde ze een duiveluitdrijving uit. Ze zei: "Onze relatie was vanaf het begin altijd turbulent geweest, met het schrille contrast dat hij dan weer dreigend en bezitterig en dan weer warm en intens was. Maar ik begon er langzaam genoeg van te krijgen om getrouwd te zijn met een geest. Hij was inconsequent, nauwelijks aanwezig."

Ze voegde eraan toe: "Ik kwam tot de conclusie dat de reis met Edwardo geen positief einde had en dat zijn energie me naar beneden sleepte. Er was geen gesprek om uit elkaar te gaan. Ik raadpleegde een natuurkundig medium om me te helpen mijn grenzen over Edwardo te bepalen en om te proberen hem te temmen, maar het werkte niet. Hij werd steeds agressiever en vervelender en begon me te achtervolgen met het geluid van een schreeuwende baby. Ik concludeerde dat de enige manier om van Edwardo af te komen was om hem uit te drijven, dus begon ik aan het schrijnende proces in de kapel waar we trouwden.”

(lees verder onder de foto)

"Hij is niet langer welkom"

"Na uren was hij eindelijk uit mijn systeem gezuiverd, ik voelde me licht en vrij en opgewonden om verlost te zijn van zijn verontruste geest,” zei Brocarde. "Sinds de uitdrijving heb ik zijn aanwezigheid niet meer gevoeld of gezien, de hele energie is verschoven en het leven voelt lichter en vreugdevoller. Ik ben er heel stellig in dat ik niet langer door Edwardo achtervolgd wil worden, dus zijn aanwezigheid is niet langer welkom in mijn leven." Brocarde gaf nog mee dat ze een lied schreef genaamd 'Just Another Anthem' over hun relatie en ze gelooft dat het 'een in your face boodschap is om te symboliseren dat ze verder is gegaan'.

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties