'Walgelijkste s.eksverhaal aller tijden' doet podcast-hosts overgeven: "Sorry, ik moet even naar de wc" Stories
'Walgelijkste s.eksverhaal aller tijden' doet podcast-hosts overgeven: "Sorry, ik moet even naar de wc"
Stories

'Walgelijkste s.eksverhaal aller tijden' doet podcast-hosts overgeven: "Sorry, ik moet even naar de wc"

Een podcast die zich concentreert op de meest afschuwelijke verhalen van het internet heeft ongetwijfeld het meest walgelijke verhaal ooit op het internet gevonden. De crew van JaackMaate's Happy Hour Podcast las een verhaal voor van een man genaamd Steve die misschien wel de meest verontrustende seksuele 'misser' heeft meegemaakt sinds het ontstaan van seks.

Steve en zijn vriendin Samantha waren blijkbaar naar verschillende hogescholen in de VS geweest, en zo was de eenzame Steve op een dag verheugd toen ze hem vertelde dat ze naar Philadelphia zou vliegen om hem te bezoeken. Hij was zo blij, dat hij al snel na haar aankomst voorstelde om in bed te springen. Hij bewoog zich over Samantha’s lichaam, met het voornemen om haar te trakteren op 'de meest epische befbeurt aller tijden', maar was ontzet toen hij ontdekte dat haar vaginale hygiëne 'niet zo goed was als normaal'.

'Walgelijkste s.eksverhaal aller tijden' doet podcast-hosts overgeven: "Sorry, ik moet even naar de wc"

Het was geen snoepje... 

Het verhaal was toen eigenlijk al een beetje te veel van het goede voor de podcast hosts. Steve, zo gaat het verhaal verder, pakte een Jolly Rancher – een populair snoepje – om de onaangename geur te helpen verdoezelen en ging verder met de taak. Maar zijn enthousiasme leidde ertoe dat hij de Jolly Rancher verloor die bij Samantha naar binnen gleed.

In de wetenschap dat vreemde voorwerpen in de vagina allerlei onaangenaamheden kunnen veroorzaken, viste hij het eruit en begon het te eten. Maar het was niet de Jolly Rancher... In plaats daarvan had Steve een 'met pus gevulde blaar' weten te verwijderen die werd veroorzaakt door een bijzonder ernstig geval van gonorroe. Samantha was blijkbaar niet zo zuiver gebleven voor Steve toen ze in Florida was...

'Walgelijkste s.eksverhaal aller tijden' doet podcast-hosts overgeven: "Sorry, ik moet even naar de wc"

Snel naar de wc

Toen Steve realiseerde dat hij een mond vol etter had, was de bijzondere vrijpartij meteen voorbij. Hij stopte en begon antwoorden te eisen. Samantha gaf schaamteloos toe dat ze in haar eerste week aan de Florida State University naar bed was geweest met een willekeurige man in een club. Hoewel ze had gemerkt dat 'beneden niet alles in orde was', had ze geen idee dat ze die nacht een SOA had opgelopen.

Fans van de podcast reageerden dat ze volledig walgden van wat ze hadden gehoord. Ondanks – of misschien wel dankzij – het feit dat het verhaal een van de walgelijkste aller tijden ooit verteld is, heeft de korte video uit de crew's Spotify podcast duizenden likes en retweets opgeleverd. Aan de andere kant is de maag van de podcasthosts een keer of tien in verschillende kronkels gedraaid! Een van hen moest zelfs heel snel naar de wc lopen.

(Bron: Daily Star)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties