"We plaatsten een vacature om iemand uit te nodigen in de slaapkamer. We waren verrast wie reageerde!" Stories
"We plaatsten een vacature om iemand uit te nodigen in de slaapkamer. We waren verrast wie reageerde!"
Stories

"We plaatsten een vacature om iemand uit te nodigen in de slaapkamer. We waren verrast wie reageerde!"

Getrouwde content creator Layla Kelly is openhartig over het feit dat ze met andere mannen slaapt, los van haar echtgenoot, voor haar werk. En ondanks dat hij het prima vindt en het zelfs aanmoedigt, wil hij toch graag meedoen als ze thuis zijn. Om hun seksleven nog spannender te maken, onthulde Layla dat het koppel onlangs via sociale media een oproep plaatste voor een man om zich bij hen in de slaapkamer te voegen voor een trio.

Echter, ze zei dat ze verbaasd waren over wie zich aanmeldde. Layla, uit Australië, zei dat ze mannen vroeg om een foto van zichzelf in te sturen en hun beschikbaarheid op te geven wanneer ze konden afspreken. Ze zei: "We kregen 42 reacties, waarvan de oudste 57 was en de meest voorkomende leeftijd 27 was." De blondine, die al 17 jaar bij haar partner is, zei ook dat er een bekend gezicht had gesolliciteerd. Ze ontdekte immers dat een van haar oude managers een aanvraag had ingediend.

"Hij stuurde een foto van z'n bruiloft"

Ze vervolgde tegen Yahoo! Lifestyle: "Een man solliciteerde en gebruikte een foto van zijn bruiloft waar hij de bruidegom was, dat vond ik wel apart. Er was ook een beveiligingsagent die solliciteerde, en een poedelnaakt kiekje doorstuurde. een tot slot wilde een van mijn managers van mijn oude job in de detailhandel er ook bij betrokken worden. Dat was al helemaal speciaal!" Layla en haar partner bekeken samen de reacties voordat ze een gelukkige man kozen en hem naar hun woonplaats in Wellington uitnodigden.

"Experimenteren was een gemakkelijke volgende stap"

Ze vertelde: "We hebben drie keer samen geslapen en één keer gefilmd om te delen op mijn OnlyFans. Het was een geweldige ervaring. Ik ben zo dankbaar dat ik een man heb die het leuk vindt om te zien dat ik geniet, zodanig dat hij er zelf plezier aan beleeft." Layla zegt dat het paar waarschijnlijk nog een trio-ervaring zal hebben nadat ze beiden genoten van hun laatste ontmoeting.

Ze voegde eraan toe: "We zijn al 17 jaar samen en hebben volledig vertrouwen in elkaar, dus experimenteren met nieuwe mensen in de slaapkamer was een gemakkelijke (en leuke) volgende stap. We kunnen niet wachten om het opnieuw te doen." Het model onthulde ook dat ze vorig jaar ongeveer 200.000 euro verdiende met haar OnlyFans-content. En ze heeft plannen om dit jaar nog meer te verdienen. "Ik hoop daar dit jaar nog eens 25.000 tot 60.000 euro aan toe te voegen,” besloot ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties