"We slapen in één bed, gaan samen uit en gaan samen een huis kopen. Voor ons is dat doodnormaal" Stories
"We slapen in één bed, gaan samen uit en gaan samen een huis kopen. Voor ons is dat doodnormaal"
Stories

"We slapen in één bed, gaan samen uit en gaan samen een huis kopen. Voor ons is dat doodnormaal"

Twee vrouwen en een man hebben openhartig verteld hoe het is om een driehoeksverhouding te hebben en ze zeggen dat hun relatie niet verschilt van een ‘traditionele monogame’ relatie. Alana en Kevin ontmoetten Megan voor het eerst op een dating app genaamd 3Fun, speciaal ontworpen voor mensen met ‘elk type relatiewens’. Ze hadden zich aangemeld op zoek naar iets ‘leuks’, waarbij Alana haar seksualiteit wilde verkennen, maar nadat ze Megan beter hadden leren kennen, besloot het trio om een stap verder te gaan.

Het drietal is nu twee jaar samen en ze doen nu alles als trio - van het delen van een bed tot het eten van maaltijden, en ze hopen binnenkort een huis te kunnen kopen. De drie zijn een TikTok account begonnen om hun leven samen te delen, met een recente video die al meer dan vier miljoen keer bekeken is. "Kevin en ik waren al eerder samen en begonnen in 2017 met daten", vertelde Alana, eigenaresse van een online kledingboetiek, aan NeedToKnow.

(lees verder onder de video)

@campthrouple Becoming a Throuple 101 #polyamory #throuple #fyp #foryoupage #triad #campthrouple #polytok ♬ Happy Days - Lux-Inspira

"Ik wilde mijn seksualiteit verkennen"

"Ik was bi-nieuwsgierig en wilde mijn seksualiteit verkennen, dus ik bracht het ter sprake bij Kevin om te zien of hij dat met mij zou willen doen,” ging ze verder. "In eerste instantie waren we gewoon op zoek naar iets leuks, niets te serieus, maar nadat we met Megan hadden gepraat en haar hadden leren kennen, wilde iedereen er iets permanents van maken. Nadat we elkaar een maand lang elke dag hadden gesproken, voelden we ons aangetrokken tot dit soort relatie en nadat we elkaar in een café hadden ontmoet, beseften we dat het meteen heel goed klikte.”

Het trio deelt regelmatig details over hun relatie op TikTok (@campthrouple) en zegt dat de feedback overwegend positief is - hoewel sommige trollen natuurlijk hun ‘ding’ doen. Alana zei: "De reacties zijn overwegend positief en we hebben zelfs veel mensen gehad die ons om advies vroegen omdat ze geïnteresseerd zijn in dit soort relaties of omdat ze hun seksualiteit aan het uitzoeken zijn. Dus dat is echt cool om anderen te kunnen helpen en licht te werpen op dit soort relaties. Maar er is altijd de keerzijde van de medaille en we krijgen ook negatieve reacties. Meestal keuren mensen het af vanwege religieuze overtuigingen.”

(lees verder onder de video)

@campthrouple Hey campers! ⛺️ We have gotten this question a lot so we thought we’d make a video answer! #throuple #throuplegoals #throuplelove #jealousy #fyp #foryoupage ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

"Die vrouwen zijn straks aan het vechten!"

"We willen gewoon dat mensen weten dat er verschillende soorten relaties en vormen van liefde zijn,” ging Alana verder. "Elke relatie is uniek en er is geen 'one-size-fits-all' benadering als het op liefde aankomt. Onze toekomstplannen zijn om uiteindelijk een huis te kopen waar we wat land hebben om ons eigen voedsel te verbouwen en dieren te houden. Omdat we van kamperen houden, zouden we ook graag een eigen camping hebben waar we evenementen kunnen organiseren." Op een laatste video waarin de drie te zien zijn in bed, kwamen veel comments.

Iemand reageerde: “Die man leeft eigenlijk mijn droom!” Een andere schreef: "Geen slecht idee met de kosten van levensonderhoud." Er waren echter ook minder positieve reacties, zoals: "Ik zou nooit jaloers kunnen worden op deze drie.” Iemand anders zei: “Dit is gedoemd om op termijn te mislukken. Die twee vrouwen hangen binnen de kortste tijd in elkaars haren.” Ten slotte vroeg iemand zich af: “Is dit nu wat ze noemen een samengesteld gezin!?”

(Bron: Need To Know)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties