"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam" Stuff
"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam"
Stuff

"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam"

Heel wat studies toonde al aan dat de gemiddelde man het amper zo'n 5,5 minuten volhoudt tijdens de seks (voorspel niet mee gerekend). Dat klinkt op papier misschien al niet indrukwekkend en dat wil ook zeggen dat bijna 50% van de mannen het zelfs geen 5 minuten volhoudt. Snel schieten is niets om je over te schamen en er zijn gelukkig ook oplossingen voor.

Volgens dames is de ideale duur voor penetratie 7 tot 13 minuten, met een beetje hulp is dat iets wat elke man moet lukken. Voor heren die wat hulp nodig hebben om dit te bereiken, mochten wij de revolutionaire MYHIXEL methode testen: dit is de combinatie van gegamificeerde app en een 'stimulatie-apparaat', samen heet dit de MYHIXEL TR. Deze methode zorgt voor meer controle over je orgasme terwijl je ondertussen ook daadwerkelijk geniet en fun hebt omdat het apparaat ook letterlijk echte penetratie simuleert. En niet onbelangrijk: het is poepsimpel om te gebruiken.

Kwaliteit om minder snel te schieten

Ondergetekende zal misschien niet zeggen dat hij té snel schiet, maar een beetje langer volhouden in de slaapkamer zou toch geen overbodige luxe zijn. Bij MYHIXEL beloven ze met het gebruik van hun apparaat en de MYHIXEL Play app dat je jouw orgasme tot 3 keer langer uitstellen. Mijn nieuwsgierigheid was dus gewekt en toen ik de prachtige doos aangeleverd kreeg, stond ik stiekem al te popelen om het te testen.

Bij het zien van de MYHIXEL TR-doos en toen ik het apparaat eruit haalde, was het al snel duidelijk dat deze oplossing voor 'snelle schieters' wel echt topkwaliteit is. De sleeve waar je jouw penis instopt, is omhuld met een zeer kwalitatief, groen omhulsel dat geribbeld is zodat deze niet uit je handen glijdt tijdens gebruik. Daarnaast heeft het apparaat nog een grote staaf die het 'speeltje' opwarmt zodat het bijna exact voelt als 'het echte pikante werk'.

"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam"

Ik zonder me snel even af en ging onmiddellijk aan de slag omdat ik mijn werk zo serieus neem natuurlijk. Het gebruik bleek ook heel simpel te zijn. Je doet een beetje glijmiddel in je opgewarmde MYHIXEL-toestel, je stopt je staalharde 'soldaat' erin en je kan beginnen. Dat het bijna even echt voelt dan seks hebben met je vriendin/schoonmoeder/minnares/onenightstand gaan we niet beweren maar het komt toch aardig in de buurt qua gevoel. Perfect dus om controle te leren krijgen over je 'explosie'.

Een wetenschappelijke maar boeiende app voor je orgasme

Om optimaal gebruik te maken van mijn nieuwe vriend moest ik namelijk wel wat meer doen dan simpelweg mijn soldaat erin te stoppen. Zo krijg je bij aankoop van een MYHIXEL TR ook toegang tot de MYHIXEL Play App. Deze is tot de puntjes uitgewerkt en echt wel de moeite. Zo wordt er in het begin een profiel van jou automatisch aangemaakt nadat je vragen beantwoordt over hoe lang het gemiddeld duurt om klaar te komen en hoe hard dat jou snel klaarkomen stoort.

Wanneer je aan de slag gaat met de MYHIXEL-methode vertelt de app je vervolgens exact bij welke sessie je wat moet doen: masturberen met het apparaat, je automatisch laten klaarkomen door de heerlijke vibraties terwijl de app timed hoe lang dit duurt, tips geven tijdens en na het klaarkomen over op welke spieren je moet letten om je orgasme uit te stellen, ...

Het is in ieder geval duidelijk dat ze bij MYHIXEL hier heel wat wetenschappelijke studies voor hebben gedaan en dat de tips van de app daadwerkelijk ook wel helpen en nut hebben. De app steekt ook zo in elkaar dat je deze al gaming gewijs gebruikt en nieuwe dingen en planeten vrijspeelt. Het klinkt misschien voor een masturbatie-apparaat wat gek maar het zorgt er wel ook echt voor dat de app leuk blijft om te gebruiken en nog steeds afwisselend aanvoelt.

"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam"

De app is dan ook het belangrijkste onderdeel van de MYHIXEL TR omdat deze jou ook daadwerkelijk aanleert hoe je meer controle krijgt over je orgasme. Het feit dat het toestel verdomd prettig aanvoelt om te gebruiken, is natuurlijk enkel maar een extra bonus. Er werden ook heel wat wetenschappelijke studies gedaan die aantoonde dat het gebruik van de MYHIXEL TR daadwerkelijk ook helpt om meer controle over je orgasme te krijgen. Het is dus lang niet enkel mijn persoonlijke ervaring.

Conclusie

De hamvraag van dit alles is natuurlijk? Helpt deze MYHIXEL TR nu ook echt? Hoewel ik voor gebruik nogal kritisch was, kan ik na een gebruik van enkele weken daadwerkelijk zeggen dat ik tijdens het rampetampen het langer volhou. Vooral omdat het gebruik van het apparaat in combinatie met de MYHIXEL Play app ervoor heeft gezorgd dat ik meer controle hou over bepaalde spieren en niet onmiddellijk schiet als een tuinslang die onder gigantische druk staat.

Mijn vriendin vond het duidelijk al leuk en ik kreeg al complimenten zoals 'wauw schatje, je kan zo lang blijven gaan', wat overdreven woorden in het heetst van de strijd of meende ze het oprecht? Ik denk graag het tweede maar dat moet je aan haar vragen. Of ik het nu daadwerkelijk 3 keer langer volhou, zal ik niet beweren maar het was ook niet dat ik voorheen al na 1 minuut mij elke keer moest excuseren bij mijn vriendin. Ik haal nu in ieder geval heel vlot die range richting 13 minuten wat de gemiddelde vrouw dus blijkbaar verwacht.

Belangrijk om mee te geven is dat de MYHIXEL TR natuurlijk ook gewoon heel leuk is om te blijven gebruiken zowel als single of in een relatie. Hoewel het in eerste instantie een apparaat is dat je orgasme helpt uitstellen, kan je het tegelijkertijd ook gebruiken als een heerlijk verwarmd seksspeeltje waarmee je kan klaarkomen door vibraties of bewegingen. Het feit dat de app ontzettend goed in elkaar zit en tof blijft om te gebruiken, maakt de MYHIXEL TR toch wel zeker een aankoop waard als je hiervoor openstaat.

Meer info en de MYHIXEL TR kan je hier kopen - Nu beschikbaar met 25% korting. Met de code CLINT5 krijg je ook nog een extra korting van 5%

De MYHIXEL TR wordt gegarandeerd binnen enkele werkdagen discreet geleverd

"Met dit apparaat werd ik een ontembaar beest in bed, mijn vriendin wist niet wat haar overkwam"
3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties