Dit is waarom Justin Bieber op de zwarte lijst van Ferrari staat en er nooit nog een mag kopen Wheels
Dit is waarom Justin Bieber op de zwarte lijst van Ferrari staat en er nooit nog een mag kopen
Wheels

Dit is waarom Justin Bieber op de zwarte lijst van Ferrari staat en er nooit nog een mag kopen

Justin Bieber zit al 15 jaar in de muziekindustrie. De hele wereld heeft hem zien groeien van hartbreker tot trouwe echtgenoot van Hailey. Hij heeft ook een enorme nettowaarde vergaard, die volgens fans te veel is uitgegeven aan belachelijke dingen. Een van die dingen is een Ferrari, maar dat is dan meteen ook de laatste die hij zich ooit zal (kunnen) aanschaffen. Bieber mag namelijk geen Ferrari’s meer kopen. Hoe komt dat in godsnaam!?

Volgens Boss Hunting heeft Ferrari Bieber verboden hun auto's te kopen nadat hij met zijn 2011 F458 Italia ‘de zeer gerespecteerde ethische code van Ferrari voor het onderhoud van voertuigen’ had geschonden. Drie voorvallen zouden aan de basis van de ‘verbanning’ liggen. Eerst ‘verloor’ Bieber zijn auto op de parkeerplaats van het Montage Hotel in Beverly Hills na een wild avondje uit. Hij vond de auto drie weken later terug. Op dat moment had hij hem nog maar een paar maanden.

(lees verder onder de foto)

Bieber is niet de enige 

Het tweede incident was toen hij de carrosserie van zijn Ferrari liet bewerken, onder andere door de witte lak in een blauwe kleur te veranderen. En Bieber ‘pimpte’ daarnaast ook de lichtmetalen velgen, de zichtbare bouten en de kleur van het paardenembleem op het stuur van zijn auto. Maar wat de zanger echt op de zwarte lijst van Ferrari heeft gezet, is toen hij de aangepaste auto zonder toestemming van de fabrikant veilde.

"De regels van Ferrari schrijven voor dat een eigenaar zijn auto in het eerste jaar niet mag verkopen en dat hij de fabrikant informeert voordat hij daarna verkoopt. Zodat het bedrijf de kans heeft hem terug te kopen,” aldus The Times. Wie trouwens ook op de zwarte lijst van het Italiaanse automerk staan, zijn de Kardashians. Volgens Il Giornale is dat omdat Kim en co ‘hun Ferrari’s niet verzorgen zoals het hoort’. De Kardashian-Jenner clan staat erom bekend hun vele luxeauto’s altijd serieus te ‘pimpen’.

(Intropic: Unsplash en Instagram)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties