Halve zool rookt zijn bandjes op in een parkeergarage (video) Wheels
Halve zool rookt zijn bandjes op in een parkeergarage (video)
Wheels

Halve zool rookt zijn bandjes op in een parkeergarage (video)

Een ajuin heeft plots zoiets van ‘die achterste bandjes heb ik niet meer nodig, ik rook ze op’ en trekt met z’n Bimmer een driftje naar boven. In de parkeergarage, ja.

Zo’n oude BMW 325i, je kan er geweldig veel lol mee beleven. Ook al zit er, zoals bij het exemplaar in het onderstaand filmpje, een roestvlekje hier, een blutsje daar, een pinker die niet meer helemaal op zijn plaats zit enzovoort: het meest geweldige aan de wagen zit onder de motorkap. Een zes in lijn vierentwintig klepper die niet enkel een mooi geluid produceert (vooral vanaf 4.000 toeren per minuut), maar ook nog eens 192 agressieve paarden naar de achterwielen katapulteert.
Een driftje naar boven in een overvolle parkeergarage bijvoorbeeld, dat behoort tot de mogelijkheden. Lang gaan die achterbanden niet mee dan, maar kom.

Natuurlijk is de halve zool in de video niet gek: er kon heus geen moeder met kind plots aangewandeld komen, noch een opa in een slakkengangetje vanuit de tegenovergestelde richting. Alles was immers geregisseerd, want het maakt onderdeel uit van onderstaande kortfilm: (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties