Hoeveel duizenden euro’s krijg je nog voor je huidige auto? Ontdek het hier

Handige informatie

De gemiddelde Belg verandert om de paar jaartjes wel van wagen. Niet alleen worden er nieuwe auto’s gekocht, maar ook de tweedehandsmarkt is gigantisch groot, maar wat is eigenlijk de waarde van je huidige auto? Op deze website ontdek je het pijlsnel en volledig gratis.

Bereken de exacte waarde van je auto

Door slechts enkele gegevens in te vullen zoals bouwjaar, merk en aantal gereden kilometers weet je onmiddellijk wat jouw wagen nog vandaag de dag waard is. Boeiende info indien je van plan bent om je huidige voertuig te verkopen en wil weten wat de correcte prijs is.

Of gewoon handig om te weten of het reeds tijd is om je auto misschien te verkopen als je er nog een centje aan wil verdienen.

Is die tweedehands wagen een goede koop?

Deze gratis taxatie van hen is ook perfect indien je de aankoop van een tweedehands wagen overweegt. Jouw (potentiële) toekomstige aanwinst wordt vergeleken met andere auto’s die op dit moment te koop staan. Zo weet je tenminste of de vraagprijs van de verkoper ook correct is.

Als bonus krijg je daarnaast ook nog te weten wat je mag verwachten aan jaarlijkse kosten zoals wegentaks, onderhoud, brandstof en verzekering. Zo sta je in ieder geval niet voor verrassingen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments