Op het 'duurste autokerkhof ter wereld' staan peperdure supercars in de woestijn stof te eten Wheels
Op het 'duurste autokerkhof ter wereld' staan peperdure supercars in de woestijn stof te eten
Wheels

Op het 'duurste autokerkhof ter wereld' staan peperdure supercars in de woestijn stof te eten

Ze zouden de absolute trots van de meeste mensen zijn, maar deze supercars staan stof te eten op 's werelds duurste autokerkhof. Van Rolls Royce, Ferrari, Bentley, Mustang, Lamborghini, tot dure Mercedes en Buick sedans, deze garage in Sharjah heeft ze allemaal, zij het verzameld onder dikke lagen stof in de verzengende woestijnhitte.

Deze supercars staan al jaren stof te happen nadat hun eigenaars, van wie wordt aangenomen dat het meestal expats zijn die hun leningen niet hebben afbetaald, ze hebben achtergelaten voordat ze het land verlieten. Terwijl de meeste auto's in vervallen staat zijn, kan men enkele supercars in perfecte staat vinden en zelfs onderdelen voor de halve prijs krijgen.

Mohsin Latif, een 25-jarige Youtuber die deze verbijsterende video maakte, gelooft dat de schroothoop de grootste van de VAE is. Mohsin zei: "Supercars, luxe auto's, oldtimers, klassieke auto's, je vindt ze hier allemaal. Ik heb geen idee hoe oud ze zijn, maar dit zijn enkele van de duurste auto’s ter wereld!”

"Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Lamborghini, Range Rover, Mercedes, BMW, Audi, Mustang, elke auto die je wilt, vind je op deze sloop,” zegt Mohsin. "Ik geloof dat dit de grootste sloopplaats in de VAE is, want ik heb nog geen enkel andere gezien die groter is dan deze. Mensen komen hier uit verschillende landen om auto-onderdelen te kopen voor halve prijzen." In het filmpje hieronder kun je zelf een blik werpen op het ‘duurste autokerkhof ter wereld’…

(Bron: Caters)

6 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties